Nyerges & Partners a asistat Shikun & Binui Energy Ltd. cu privire la încheierea a două contracte EPC pentru două proiecte fotovoltaice  cu o capacitate totală de 101,1 MWp

Comunicat de presă

Nyerges & Partners a asistat Shikun & Binui Energy Ltd., o companie israeliană listată la bursa din Tel Aviv, privind încheierea cu CJR Renewables a două contracte EPC  pentru proiectele fotovoltaice Șimleu Silvaniei 1 & 2, având o capacitate totală de 101,1 MWp. Casa de avocatură a asistat, de asemenea, Shikun & Binui Energy Ltd. privind procesul de dezvoltare a acestor proiecte.

Ne bucurăm să continuăm să asistăm Shikun & Binui Energy Ltd. în extinderea portofoliului său din România cu două noi proiecte fotovoltaice ajunse la stadiul demarării lucrărilor de construire. Deși vedem pe piață mulți GW de investiții în diferite etape de dezvoltare, doar puține proiecte de mari dimensiuni au finalizat cu succes procesul de autorizare, au asigurată finanțarea și au început lucrările de construire. Suntem recunoscători clientului nostru pentru încrederea acordată în încredințarea serviciilor juridice pentru toate investițiile din România, ceea ce este o dovadă a expertizei extinse a echipei noastre în toate etapele proiectelor de energie regenerabilă, inclusiv achiziție, dezvoltare, construcție, finanțare și operare”, a menționat Mihaela Nyerges, Managing Partner.

Nyerges & Partners este o firmă de avocatură care oferă servicii complete, fondată de avocați de renume cu aproape două decenii de experiență în firme de avocatură de top. Principalele domenii de practică sunt Fuziuni și Achiziții, Energie & Resurse Naturale, Imobiliare & Urbanism, Construcții, Finanțări, Drept corporatist și Comercial, finanțări europene. Echipa noastră combină standardele profesionale înalte și expertiza dobândită în firmele de avocatură românești de top cu dedicarea și receptivitatea unei firme de avocatură de tip boutique.