Numar aniversar Lawyr.it: 3 ani, 10 lansari ale revistei, 10 tari

Lawyr.it, revista de drept realizata exclusiv de studenti, sarbatoreste al treilea an de existenta prin lansarea celui de-al zecelea numar al sau. Revista contine si de aceasta data o serie de articole si reportaje pe diverse teme juridice de actualitate, in rubricile Briefing, Reflections, Domestic & International Focus, doua interviuri, dar si o dezbatere in rubrica Devil’s Advocate.

Pe aceasta cale, intreaga echipa Lawyr.it doreste sa le multumeasca tuturor sustinatorilor, colaboratorilor si cititorilor care, prin interesul si ajutorul lor, au sprijinit acest proiect entuziast de-a lungul anilor. De asemenea, sunteti invitati sa descoperiti informatii despre lansare, si implicit, sa lecturati noul numar,accesand urmatoarea  adresa.

Lawyr.it este un proiect fondat de o echipa de studenti romani in urma cu aproape doi ani, extinzandu-se mai apoi si in alte tari din Europa Centrala si de Est, devenind astfel prima publicatie in domeniul juridic din aceasta parte a Europei realizata exclusiv de studenti. In afara de revista, site-ul Lawyr.it mai contine si un blog, o rubrica de prezentare a celor mai noi oportunitati pentru studenti, precum si un dictionar de termeni juridici.

Mai multe detalii despre proiect la adresa www.lawyr.it