Noul Managing Partner al Dentons Rusia

Alexei Zakharko a fost ales Managing Partner al biroului Dentons din Rusia. În noul său rol, va fi responsabil pentru dezvoltarea birourilor din Moscova și Sankt-Petersburg.

Alexei Zakharko a comentat: “Sunt onorat să fiu ales în acest rol. În calitate de Managing Partner, mă voi concentra pe consolidarea poziției Dentons în Rusia pentru a răspunde nevoilor crescânde ale clienților noștri pentru servicii juridice de înaltă calitate și pentru inovare “.

Alexei Zakharko are o vastă experiență în achiziții, vânzări, asocieri în participație, finanțări corporative și achiziții. De asemenea, are o experiență considerabilă în tranzacții. El este considerat one of the leading lawyers in Corporate/M&A in Russia, de către Chambers Global, Chambers Europe, The Legal 500 și Best Lawyers Guide.

Alexei Zakharko a absolvit Institutul de Stat de Relații Internaționale din Moscova în 2003 și a obținut o diplomă de licență de la Universitatea Cornell în 2005. S-a alaturat biroului Dentons din Moscova în 2002 și a lucrat în biroul din Londra din 2007 până în 2008. A fost desemnat partener în 2011 și Head of the Energy and Natural Resources în 2017.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here