Nou succes al echipei de litigii Suciu Popa în materia dreptului societar

Suciu Popa castiga definitiv un litigiu având ca obiect constatarea nulității unei hotărâri a Adunării Generale a Acționarilor unei societati listate, prin intermediul căreia s-a aprobat formularea unor acțiuni în răspundere împotriva unora dintre administratorii societății. Hotararea anulata apartine uneia din cele cinci societăți de investiții financiare din România.

Soluția obtinuta de Suciu Popa este importantă și stabileste un precedent util in materia litigiilor de drept societar, întrucât confirmă faptul că voturile acționarilor care s-au abținut in cadrul sedintei adunarii trebuie luate în calcul la stabilirea majorității cu care pot fi adoptate hotărârile Adunării Generale Ordinare a Acționarilor conform art. 112 din Legea nr. 31/1990.l, in caz contrar hotararile adoptate fiind nelegale.

Echipa care a gestionat acest litigiu a fost coordonată de Radu Chiran (Partner Suciu Popa) impreuna cu Vlad Lupascu (Senior Associate) si Ciprian Nicu (Associate).

Suciu Popa este o firmă de avocați de top, ce oferă servicii juridice complexe, cu performanțe notabile în toate ariile dreptului afacerilor, incluzând litigii și arbitraje, drept imobiliar, administrativ și contencios, dezvoltarea de proiecte, energie și resurse naturale, fiind clasată în mod constant de toate directoarele locale și internaționale in topul furnizorilor de servicii juridice. Fiind angajată pe deplin să facă diferența pe piața avocațială din România, Suciu Popa se bazează pe experiența și reputația solidă a avocaților și a partenerilor săi, construite pe parcursul a peste 20 de ani de asistență a clienților multinaționali, investitorilor strategici și fondurilor de investiții, autorităților publice și instituțiilor financiare internaționale, în unele dintre cele mai complexe tranzacții transfrontaliere, proiecte de investiții și litigii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here