Promovări în cadrul NNDKP: 25 de avocați și consultanți fac un pas înainte în carieră în cadrul celei mai recente runde de promovări

București, 8 martie 2023: Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) are plăcerea să anunțe seria de promovări pentru anul 2023 în cadrul echipei sale.

  • 1 avocat face un pas înainte pe poziția de Asociat Manager Senior
  • 7 avocați sunt promovați pe poziția de Asociat Manager
  • 4 avocați devin Avocați Seniori
  • 1 consultant fiscal este promovat pe poziția de Tax Manager
  • 12 avocați urcă pe scara ierarhică
  • 10 arii de practică (consultanță și litigii) au fost consolidate prin noua serie de promovări
  • un total de 25 de avocați și consultanți fac un pas înainte în cadrul echipei NNDKP și avansează pe un nivel ierarhic superior

Începând cu acest an, în structura ierarhică a firmei este inclusă poziția de ”Avocat Manager Senior” iar Ioana Grigoriu (Drept imobiliar și Construcții) este primul avocat din cadrul NNDKP promovat pe această treaptă ierarhică.

Ioana Cioclei (Soluționarea Disputelor), Emanuel Flechea (Corporate/M&A, Energie și Resurse Naturale), Alexandru Lăcureanu (Soluționarea Disputelor), Alexandra Măruțoiu (Soluționarea Disputelor), Răzvan Savin (Soluționarea Disputelor), Ionuț Stancu (Dreptul Muncii) și George Trandafir (Corporate/M&A) sunt promovați pe poziția de Asociat Manager.

Flavia Dănciulescu (Lungu) (Dreptul Muncii), Roxana Iordache (Drept Imobiliar și Construcții), Adina Moldovan(Soluționarea Disputelor) și Daniel Stăncescu (Dreptul Muncii) se alătură echipei de avocați seniori.

În plus, Ioana Pînzaru (Consultanță Fiscală) a fost promovată pe poziția de Tax Manager.

Noile promovări, anunțate în urma unui proces de evaluare internă, reflectă activitatea și rezultatele remarcabile obținute de colegii noștri.

„Ne face o deosebită plăcere să anunțăm promovarea unor colegi atât de talentați. Toți sunt adevărați profesioniști, cu o bogată experiență în domeniile în care s-au specializat și cu un portofoliu valoros de proiecte în care au acordat consultanță strategică pentru clienții noștri. Îi felicit pentru această realizare și le doresc mult succes în continuare. Aceste promovări reflectă angajamentul nostru constant față de recunoașterea și susținerea dezvoltării profesionale a talentelor firmei, pe toate palierele”,a precizat Ion Nestor, Co-Managing Partner, NNDKP.

NNDKP înseamnă o echipă integrată de avocați și consultanți fiscali formată din 31 de parteneri, peste 90 de avocați și consultanți fiscali și 60 de angajați în departamentele administrative, în București și în birourile regionale ale firmei din Timișoara și Cluj-Napoca.

Despre avocații promovați:

Ioana Grigoriu este un avocat cu peste 14 ani de experiență profesională într-o gamă largă de aspecte ale dreptului imobiliar.

Ioana este specializată în structurarea tranzacțiilor, negocierea și redactarea contractelor de vânzare-cumpărare, aspecte imobiliare în cadrul ofertelor publice, analize due-diligence în cadrul tranzacțiilor imobiliare și aspecte legate de autorizări în domeniile infrastructură, energie, minerit și în cadrul proiectelor eoliene și fotovoltaice.

De asemenea, a acumulat experiență în dezvoltarea de proiecte industriale de amploare, în domeniul agribusiness și în proiecte care implică vânzarea și achiziția de terenuri agricole și forestiere de mari dimensiuni, precum și de active imobiliare în dificultate, în cadrul unor proceduri de insolvență.

Experiența sa acoperă de asemenea aspecte complexe din domeniul urbanismului într-o multitudine de proiecte imobiliare, Ioana asistând clienți în legătură cu aspecte de urbanism în procedurile de due diligence sau în tranzacții și oferind suport în cadrul litigiilor relevante pe acest segment.

Face parte din echipa NNDKP din 2008.

Alexandra Măruțoiu are opt ani de experiență în domeniul litigiilor și arbitrajelor naționale.

S-a specializat în litigii civile și comerciale, litigii de contencios administrativ, în special cele izvorâte din și în legătură cu contracte de achiziții publice, proceduri de executare silită, proceduri de insolvență și recuperare de creanțe, litigii privind dreptul concurenței, precum și litigii privind protecția consumatorilor.

De asemenea, a acumulat experiență în asistarea preponderentă a clienților din domeniul construcțiilor civile și industriale și din domenii precum infrastructura rutieră și feroviară, apă – canal și managementul deșeurilor, în litigii de drept comun și arbitrale îndeosebi grefate pe regulile FIDIC, respectiv pe regulile adoptate prin Hotărârea de Guvern nr. 1/2018 și prin Ordinul Ministrului Transporturilor nr. 600/2017.

Face parte din echipa NNDKP din 2014.

Alexandru Lăcureanu are peste nouă ani de experiență profesională în domeniul juridic.

Este specializat în reprezentarea clienţilor locali şi internaţionali activi în diverse sectoare industriale (agricultură, construcţii, auto, producţie, petrol, IT şi energie) într-o gama variată de litigii, precum litigii fiscale, comerciale, de contencios administrativ sau litigii care implică aspecte de  urbanism,  insolvenţă, executare silită,  drept societar, precum şi în proceduri de restituire a proprietăţilor.

Face parte din echipa NNDKP din 2013.

  Emanuel Flechea are opt ani de experiență în drept societar, fuziuni și achiziții și în dreptul energiei.

Emanuel este foarte calificat în aspecte specifice sectorului energetic, având experiență în domeniile electricitate, regenerabile, petrol, gaze naturale și minerit; oferă asistență clienților din diverse industrii în legătură cu reglementările din sectorul energetic, proiecte de energie regenerabilă și de eficiență energetică, aspecte specifice legate de industria de petrol și gaze, captarea și stocarea carbonului, aspecte de drept societar și comercial și proiecte care implică achiziții/fuziuni, asocieri în participațiune și restructurări.

A oferit asistență juridică unor companii majore din sectoarele energie, petrol, gaze naturale și minerit și a contribuit la diverse proiecte de amploare, atât pe aspecte de fuziuni și achiziții, cât și pe aspecte specifice de reglementare, având o înțelegere aprofundată a industriei și capacitatea de a gestiona aspecte extrem de complexe.

Face parte din echipa NNDKP din 2014.

George Trandafir are 18 ani de experiență profesională multidisciplinară.

George este specializat în drept societar/M&A și achiziții publice. Se remarcă în avocatura de afaceri printr-o experiență bogată în domeniile: reglementare, contracte și drept imobiliar.

George și-a consolidat de-a lungul anilor abilitatea de a oferi clienților valoare prin asistența juridică acordată, susținută de experiență, gândire analitică și creativitate.

Din 2020 face parte din echipa NNDKP.

Ioana Cioclei este un avocat cu peste nouă ani de experiență profesională.

Ioana s-a alăturat echipei NNDKP în 2014 în cadrul practicii de Drept Bancar și Finanțări, unde a acumulat experiență în proceduri de due-diligence bancar și financiar, tranzacții de finanțare, restructurarea datoriilor, aspecte de reglementare în domeniul bancar, al serviciilor financiare și al piețelor de capital.

Din 2016 este membră a echipei de Litigii. Este specializată în litigii civile și comerciale, asigurând apărarea intereselor clienților în dosare de contencios administrativ, insolvență, dreptul muncii, dreptul concurenței, dreptul proprietății intelectuale.

Ioana asistă clienți activi în sectoare precum: industria auto, energie și resurse naturale, domeniul bancar, sectorul imobiliar, logistică, retail.

Ionuț Stancu are o experiență de peste zece ani în domeniul dreptului muncii.

Își concentrează activitatea de asistență juridică pe aspecte de dreptul muncii precum organizarea timpului de muncă, restructurarea forței de muncă, proceduri privind transferul angajaților, due-diligence privind relațiile de muncă, negocierea și încheierea contractelor colective de muncă, redactarea si revizuirea politicilor interne, cercetări disciplinare, problematici privind contractele individuale de muncă și litigii de dreptul muncii.

El asistă clienți din diverse industrii și sectoare, printre care sectorul bancar și de servicii financiare, industria farmaceutică, servicii profesionale, tehnologie și IT.

Face parte din echipa NNDKP din 2013.

Răzvan Savin este un avocat cu opt ani de experiență profesională în domeniul juridic.

Razvan este specializat în domenii precum răspunderea civilă contractuală, proceduri complexe de insolvență, latura civilă în procesul penal, contencios administrativ, dreptul muncii și proprietate intelectuală. Răzvan a fost implicat în dispute privind protecția datelor cu caracter personal, răspunderea pentru prejudicii de mediu, combaterea actelor emise de organele antifraudă, fapte anticoncurențiale și ajutor de stat.

Face parte din echipa NNDKP din 2014.

Adina Moldovan este un avocat cu șapte ani de experiență în domeniul soluționării disputelor.

Adina este specializată în litigii de drept civil și comercial. De-a lungul carierei sale, Adina a acordat asistență și reprezentare juridică într-o gamă variată de litigii de dreptul muncii, contencios administrativ, protecția consumatorului și insolvență. Adina asigură constant asistență juridică și reprezentare pentru clienți ce activează în domeniul imobiliar, retail și bancar.

Face parte din echipa NNDKP din 2021.

Daniel Stăncescu își consolidează experiența în dreptul muncii, având o activitate de aproximativ 5 ani în acest domeniu.

Daniel asistă clienți din multiple industrii în legătură cu problematici diverse de dreptul muncii, precum pregătirea, negocierea și executarea contractelor individuale ori colective de muncă, negocieri colective, transferuri de salariați, procese complexe de restructurare ori de concediere pentru motive care țin de persoana salariatului (concediere disciplinară, concediere pentru slabă performanță profesională etc.), dar și cu aspecte punctuale de dreptul muncii intervenite în activitatea de zi cu zi.

Face parte din echipa NNDKP din 2018.

Flavia Dănciulescu este un avocat cu peste cinci ani de experiență, consolidându-și specializarea în domeniul dreptului muncii.

Flavia asistă clienți din diverse industrii și sectoare în proiecte care vizează o gamă largă de aspecte ale gestionării relației cu salariații, precum negocierea și executarea contractelor individuale și colective de muncă, compensații și beneficii, revizuirea politicilor angajatorilor, aspectele de mobilitate națională și internațională, proceduri privind evaluarea performanțelor și cercetarea disciplinară, transferuri de salariați, restructurarea forței de muncă și dialog social.

Face parte din echipa NNDKP din 2020.

Roxana Iordache este un avocat cu peste opt ani de experiență, fiind specializată în domeniul tranzacțiilor imobiliare și al construcțiilor.

Activitatea ei include structurarea tranzacțiilor imobiliare complexe (asistând jucători importanți din sectorul imobiliar, în principal dezvoltatori de proiecte rezidențiale și industriale), redactarea și negocierea contractelor de vânzare și a celor de antrepriză generală, pregătirea documentației de due-diligence în cadrul proiectelor în care a fost implicată (atât proiecte vizând exclusiv aspecte de drept imobiliar, cât și proiecte multidisciplinare), redactarea și negocierea contractelor de închiriere (pentru spații de birouri și comerciale), acordând și asistență cu privire la aspecte generale de drept societar în industria imobiliară.

De asemenea, Roxana oferă asistență cu privire la aspecte de urbanism în cadrul proiectelor imobiliare la care participă.

Roxana face parte din echipa NNDKP din 2021.

Ioana Pinzaru are peste 18 ani de experiență profesională.

Activitatea sa vizează aspecte de  conformitate fiscală, due diligence fiscal, implementarea procedurilor fiscale, asistența și reprezentarea clienților în relația cu autoritățile fiscale, inclusiv asistarea clienților în cadrul inspecțiilor fiscale în domeniul TVA și înregistrarea fiscală a societăților române/străine în România.

De asemenea, are o vastă experiență în ceea ce privește obținerea certificatului A1 de la autoritatea competentă în vederea detașării salariaților în afara României.

Rolurile anterioare au inclus colaborarea cu o firmă internațională de consultanță fiscală (BIG 4).

Face parte din echipa NNDKP din 2011.

 

***

Despre NNDKP

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen („NNDKP”) este promotor al avocaturii de afaceri în România de peste 30 de ani, fiind recunoscută ca un pionier al pieței de profil locale.

 

NNDKP oferă servicii de avocatură și consultanță fiscală complete companiilor active în diverse sectoare ale industriei. De-a lungul celor peste trei decenii de activitate, avocații NNDKP au oferit asistență juridică și reprezentare în tranzacții și proiecte reper pentru evoluția comunității de afaceri din România, inclusiv în domenii inovatoare, considerate încă de nișă și care au implicat atât companii internaționale, cât și antreprenori locali.

 

Firma reprezintă România în unele dintre cele mai importante asociații profesionale la nivel internațional – Lex Mundi, World Services Group, International Attorneys Club – şi este membru fondator al SEE Legal. NNDKP este clasată în mod constant pe primele poziţii în toate ariile de practică de către Chambers & Partners, Legal500 şi IFLR1000.

 

NNDKP este de șase ori câștigătoarea prestigiosului premiu „Firma de avocatură a anului în România” la gala premiilor Chambers Europe, care i-a fost acordat în anii 2022, 2021, 2017, 2013, 2012 și 2009.