Noi promovari in cadrul Biris Goran

Dupa mutarea intr-un sediu nou pentru a tine pasul cu cresterea echipei si a numarului de clienti, firma de avocatura Biris Goran anunta noi promovari: avocatii seniori Mihai Nusca (foto) si Ana Fratian devin Parteneri, iar Oana Olteanu si Teodora Otetea devin avocati seniori (senior associates). Totodata, consultantul fiscal Sorin Biban este numit manager in cadrul departamentului de taxe.

Ana Fratian s-a alaturat echipei Biris Goran in 2006 si are peste 12 ani experienta in fuziuni si achizitii, interne si transfrontaliere, precum si in inchirierea de spatii comerciale, industriale si de birouri. In prezent, Ana este unul dintre coordonatorii departamentului de drept societar/fuziuni si achizitii, unde se concentreaza pe consultanta in tranzactii achizitii si vanzari de societati, joint venture, si alte tranzactii de tip private equity. Ana a reprezentat diverse societati, persoane fizice si fonduri care activeaza in domenii precum cel agricol, imobiliar, farmaceutic, al turismului, auto, energetic si sectorul serviciilor financiare si de leasing in proiecte de fuziuni si achizitii. Ana a fost de asemenea implicata in proiecte de natura reglementara si de incorporare in domeniul institutiilor financiare nebancare.

Ana Fratian_Partner 2

Ana are experienta considerabila in acordarea de consultanta unor clienti internationali si romani privind dreptul societar si comercial, inclusiv coordonarea tuturor fazelor procedurii de due diligence, planificarea si incheierea tranzactiilor societare.

Mihai Nusca s-a alaturat echipei Biris Goran in 2009 si coordoneaza practica in materie de litigii din 2012. Mihai are experienta de peste 10 ani in litigii civile, precum si de drept fiscal (in materie de TVA, preturi de transfer si restructurari), achizitii publice si proiecte finantate de Uniunea Europeana (UE).

Mihai Nusca_Partner 2

Mihai are experienta considerabila si in dosare de evaziune si criminalitate economica si reprezinta companii multinationale din domenii precum energie, FMCG, telecomunicatii si cosmetice, in verificarea conformitatii la nivel intern si in actiuni impotriva angajatilor care au comis acte de frauda. Pe langa acestea, Mihai a condus si procese avand ca obiect ajutoare de stat si aspecte de dreptul concurentei. In trecut, Mihai a fost implicat in elaborarea legislatiei agricole precum si a legislatiei cu privire la jocuri de noroc si cazinouri.

„In cadrul strategiei noastre de crestere pe termen lung, Biris Goran a demonstrat un angajament continuu de a pastra oamenii talentati in sectorul serviciilor juridice. Cei doi parteneri noi au avut rezultate foarte bune, au dezvoltat practicile pe care le coordoneaza si vor continua sa contribuie la succesul nostru in urmatorii ani. Ii felicitam pentru realizari si le dorim succes in viitor”, a declarat Gabriel Biris, care, de la inceputul acestui an, a revenit in pozitie de conducere, devenind unul dintre cei doi Parteneri Coordonatori.

Oana Olteanu s-a alaturat echipei Biris Goran in 2008 si are o vasta experienta in litigii, arbitraj si procedura insolventei. Se concentreaza in special pe aspecte legate de conducerea societatilor, litigii privind recuperarea datoriilor, litigii fiscale si vamale si aspecte de dreptul muncii.

Oana Olteanu_Senior Associate 2

Incepand cu februarie 2012, a devenit de asemenea practician in insolventa autorizat, iar in aceasta calitate actioneaza ca lichidator si administrator judiciar in numeroase dosare de faliment si insolventa in valoare de mai multe milioane de euro din intreaga tara, inclusiv pentru societati industriale si imobiliare. In acest sens, Oana pregateste planuri complexe de reorganizare si se ocupa in mod regulat de intalniri cu creditori.

Teodora Otetea s-a alaturat echipei Biris Goran in 2009 si se concentreaza in principal pe aspecte legate de drept societar si IT. In privinta dreptului societar, Teodora poseda o experienta considerabila in procedurile de due diligence, fuziuni, divizari si restructurari. In cadrul practicii sale, Teodora se ocupa de toate problemele de drept societar pentru companii care activeaza in domenii precum energie, IT, real estate si media.

Teodora Otetea_Senior Associate 2

In materie de IT, Teodora a fost implicata in numeroase tranzactii si proceduri de due diligence care au implicat platforme IT si companii de software. Teodora este consilier autorizat in proprietate industriala.

Sorin Biban este membru cheie al echipei de taxe Biris Goran inca din 2008. Cu o experienta de peste 9 ani in consultanta fiscala, Sorin s-a specializat in impozitare directa, revizuiri fiscale si proiecte de due diligence, precum si in asistenta in cadrul inspectiilor fiscale.  Sorin are responsabilitatea principala de a relationa cu autoritatile fiscale cu privire la contestatii, asistenta in timpul controalelor fiscale, precum si in diverse aspecte de impozitare si de conformitate. A acordat consultanta unor clienti din diverse industrii precum FMCG, energie, farmaceutice si real estate.

Sorin Biban_Tax Manager 2

Sorin este membru activ al Camerei Romane a Consultantilor Fiscali si membru al Camerei Contabililor Autorizati din Romania. De asemenea, este membru activ al echipei de consultanti AmCham care asista Ministerul Finantelor Publice in modificarea si modernizarea Codului Fiscal si a scris numeroase articole pe teme de fiscalitate.