Noi avocati pentru echipa din teritoriu a Bostina si Asociatii

Casa de avocatura Bostina si Asociatii a cooptat un nou avocat la biroul din Galati. Ramona Oprea s-a alaturat celor peste 130 de avocati si consultanti ai Bostina si Asociatii.

“Este imperios necesar sa reusim sa aducem si la birourile teritoriale avocati de calibru, care sa faca fata cu succes provocarilor pe care ni le propun clientii nostri din provincie. In plus, activitatea birourilor teritoriale a devenit extrem de importanta pentru strategia de dezvoltare a casei noastre de avocatura, astfel incat vrem sa aducem in echipa avocati din barourile locale care au abilitatile profesionale necesare pentru a lucra la proiecte mari ” a declarat Doru Bostina (foto), avocat coordonator Bostina si Asociatii.

Ramona Oprea a absolvit Facultatea de Drept in anul 2008, urmand in paralel si cursuri de relatii internationale si studii europene. Apoi a urmat un Master in drept civil si procesual civil si un Master in administrarea afacerilor internationale, titluri luate in anul 2009. De asemenea, Ramona este cadru universitar, co-autor la mai multe manuale universitare de drept. Cariera sa de avocat a inceput in anul 2009 cand si-a dat definitivatul.

„Consider ca Bostina si Asociatii, una din cele mai reputate case de avocatura de business din Romania, mi-a oferit sansa de a pune in practica cele doua domenii pentru care m-am pregatit in studentie: dreptul si managementul afacerilor. Sunt sigura ca posibilitatea de a activa intr-o mare firma de avocatura, imi va permite sa abordez o diversitate de cauze si de proiecte complexe” a declarat Ramona Oprea.