Noerr, tranzacție cu consultanță juridică în România și Germania

Grupul german Messer, activ la nivel mondial in productia si distributia gazelor naturale, industriale si medicale, a preluat recent compania Buse Gaz din Romania, care asigura servicii de livrare a gazelor industriale.

Noerr a acordat Messer asistenta juridica pe tot parcursul procesului de achizitie. Tranzactia a fost aprobata de Consiliul Concurentei in luna martie a acestui an iar finalizarea tranzactiei a avut loc la inceputul lunii mai. Consultanta juridica din partea Noerr a fost asigurata de Rusandra Sandu (Partener, Coordonator Departament Corporate/M&A si Competitie), Cristina Stamboli (Senior Associate) si Luiza Bedros (Senior Associate), de la semnarea contractului de vanzare – cumparare de parti sociale ale Buse Gaz Romania, pana la finalizarea tranzactiei.

Ne bucuram ca am putut asista Messer Group in aceasta tranzactie. A fost o tranzactie complexa deoarece a implicat asistenta juridica in ambele jurisdictii (Romania si Germania) realizata de catre mai multi consultanti pentru ambele parti implicate. Ne-am bazat insa pe expertiza biroului Noerr din Bucuresti si pe experienta noastra castigata din alte tranzactii de succes. Sper ca am putut dovedi din nou acest lucru”, a spus Rusandra Sandu, Partener, Coordonator Departament Corporate/M&A si Competitie, la incheierea procesului de achizitie.

Despre Noerr

Noerr este o societate de avocatura internationala de prim rang, cu birouri in Germania, Londra, New York, Bruxelles, Alicante si Europa Centrala si de est, precum si in Rusia. Compania este prezenta in Polonia de aproape doua decade si a asistat mari companii germane si internationale in cadrul investitiilor strategice. Noerr inseamna excelenta si gandire antreprenoriala. Echipele formate din profesionisti si caractere puternice ofera solutii celor mai complexe si sofisticate provocari juridice. Respectand acelasi set de valori, cei peste 500 de avocati si consultanti din cadrul Noerr urmaresc un singur scop: succesul clientilor lor. Fiind o societate de avocatura europeana de prim rang, Noerr este bine reprezentata si la nivel international, cu birouri proprii in 11 tari si o retea de societati de avocatura “best friends” in intreaga lume.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here