Noerr își consolidează departamentul de taxe prin cooptarea lui Theodor Artenie în calitate de coordonator al practicii de consultanță fiscală

București, 8 martie 2021 – Theodor Artenie, consultant fiscal cu peste 16 ani de experiență în domeniul fiscalității, s-a alăturat la începutul lunii martie echipei Noerr, în calitate de coordonator al departamentului de consultanță fiscală.

Theodor Artenie este un cunoscut profesionist în domeniul consultanței fiscale, având o experiența și expertiză vastă dobândită de-a lungul anilor petrecuți în poziții cheie în cadrul unor societăți de consultanță de renume, inclusiv în cadrul celei mai mari societăți de consultanță din Big4. De-a lungul celor 16 ani de carieră, Theodor Artenie a oferit asistență fiscală în majoritatea zonelor de fiscalitate clienților din diverse industrii cheie: IT&C, imobiliare, produse industriale, FMCG, automotive.

Prin cooptarea lui Theodor Artenie în echipa noastră ne dorim continuarea și consolidarea poziției de partener strategic pentru clienții noștri, oferind servicii juridice, fiscale și financiare integrate la cel mai înalt nivel”, afirmă Iulian Sorescu, Partner, Head of Financial & State Aid Department, Noerr.

In calitate de coordonator al departamentului, Theodor Artenie se va concentra pe acordarea de consultanță structurată pentru clienții societății, precum și pe extinderea practicii de consultanță fiscală prin sporirea gradului de integrare a serviciilor oferite de Noerr clienților din România și prin consolidarea abordării de one-stop-shop pentru servicii profesionale.

Despre Noerr:

 Noerr înseamnă excelență și gândire antreprenorială. Cu echipe compuse din personalități puternice, Noerr găsește soluții la probleme complexe și provocatoare. Uniţi prin valori comune, cei peste 500 de consultanți au întotdeauna în vedere scopul comun: succesul clienților lor. De aceea, Noerr, ca firmă europeană de avocatură de prim rang, este poziționată în mod optim şi pe plan internațional, cu birouri în unsprezece țări și o rețea mondială de „best friends”. Noerr dezvoltă și oferă clienților soluții viabile în domeniile financiar, fiscal și de management.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here