Noerr a asistat S&T in tranzactia de cumpararea a 52% din partile sociale ale Gadagroup Romania

Firma de avocatura Noerr a reprezentat compania S&T AG, un grup multinational in domeniul tehnologiei, renumit producator de solutii IT si furnizor de tehnologii energetice inteligente, in tranzactia de cumparare a unui pachet majoritar de parti sociale al Gadagroup Romania, ceea ce a marcat si intrarea clientului pe piata serviciilor medicale din Romania.

Prin cumpararea a 52% din partile sociale ale Gadagroup Romania S.R.L., distribuitor de aparatura medicala si echipamente medicale specializate, grupul S&T intra pe piata romaneasca a serviciilor medicale, extinzandu-si astfel portofoliul si clientii si pe aceasta piata dinamica. Noi am oferit asistenta clientului de-a lungul intregii tranzactii cu privire la toate aspectele juridice ce tin de legislatia romaneasca, inclusiv pentru obtinerea deciziei de autorizare de la Consiliul Concurentei”, spun reprezentantii Noerr.

Echipa Noerr a fost coordonata de Luiza Bedros (Senior Associate), sub supravegherea Rusandrei Sandu (Partner & Head of Corporate/M&A).

Grupul S&T AG este un producator si furnizor renumit de solutii IT si tehnologii energetice inteligente, cu sediul central in Austria. Compania are peste 2.000 de angajati in peste 20 de tari.

Gadagroup Romania este o companie de top in distributia de echipamente medicale, dispozitive specializate si consumabile pentru diferite specializari medicale. Infiintata in 1996, Gadagroup Romania este distribuitor unic autorizat pentru producatorii de renume mondial, cum ar fi: Philips Healthcare, Edwards Lifescience, Terumo, Sorin Group, Hill-Rom, Fisher&Paykel, Zeiss, Masimo, Natus, KLS Martin, Medifa si altii.

Despre Noerr

Noerr inseamna excelenta si gandire antreprenoriala. Echipele formate din profesionisti si caractere puternice ofera solutii celor mai complexe si sofisticate provocari juridice. Respectand acelasi set de valori, cei peste 500 de avocati ti consultant din cadrul Noerr au un singur scop comun: succesul clientilor lor. Fiind o societate de avocatura europeana de prim rang, Noerr este prezenta la nivel international, cu birouri proprii in 11 tari si o retea de societati de avocatura “best friends” in intreaga lume.