Noblesse Group desemnat “Residential Interior Design Studio of The Year 2020 – Romania”

Anul acesta Noblesse Group a fost desemnat “Residential Interior Design Studio of The Year 2020 – Romania” în cadrul Architecture Awards, competiție organizată de Build Magazine din Marea Britanie.

Noblesse Group International a adus pe piața din România, încă din 2007, o sonoritate care echivalează cu excelența  în design interior, fiind apreciat anual pe piața internatională pentru portofoliu de proiecte realizate în domeniul rezidential sau public.

Desemnarea “Residential Interior Design Studio of The Year 2020 – Romania” reprezintă pentru echipa Noblesse Group aprecierea profesionalismului și imboldul de a-și urma în continuare misiunea în domeniul promovarii unui stil de viată frumos și autentic prin design interior creativ și adaptat stilului fiecărui beneficiar.

“Premiile câștigate de-a lungul timpului de echipa Noblesse Group  sunt o recunoaștere importantă a profesionslismului și pasiunii întregii echipe, atribute pe care le punem întotdeauna în slujba clienților noștri pentru toate categoriile de proiecte de design interior pe care le dezvoltăm și implementăm, fie că sunt proiecte de hoteluri, sedii de companii sau locuințe. Această distincție reprezintă pentru noi dovada faptului că Noblesse Group este foarte apreciat în România, proiectele noastre raspunzând celor mai exigente cerințe ale clienților noștri. În plus acest premiu ia în calcul și rebrandingul realizat în martie 2020 prin care Noblesse Interiors și Studio Insign sunt reunite sub o viziune comună. Aceasta fiind de a aduce un plus de valoare oamenilor prin promovarea conceptului de Good Life prin design interior ,artă și evenimente pentru un lifestyle autentic și frumos “, a declarat Loredana Preda, CEO Noblesse Group.

BUILD Magazine este la cea de a 6-a ediție a “Architectural Awards”, fiecare an a adus un feedback uimitor din partea cititorilor, companiilor și persoanelor care participă la renumitele premii BUILD recunoscute la nivel mondial.

Anul acesta criteriile care au definit alegerea celui mai apreciat studio de design interior de catre membrii juriului, au fost: complexitatea și diversitatea proiectelor, excelența în domeniu și inovațiile pe care le aduce pe piața din fiecare tara compania respectivă.

Printre membrii juriului se numără directori BUILD, dar și managerul echipelor de cercetare Jeremy Roe, care se bucură de o experiență de peste 30 de ani în evaluarea programelor și concursurilor dintr-o varietate de industrii. Juriul oferă condiții de concurență echitabile pentru toate firmele de design interior selectate, scopul final fiind recunoașterea celui mai bun și valoros dintre acestea pe fiecare țară.

Noblesse Group oferă servicii complete de arhitectură și design interior pentru proiecte rezidențiale, clădiri de patrimoniu, hoteluri, restaurante, spații publice, sedii de companie și office-uri dar și serviciul de animatiii arhitecturale,  serviciu lansat cu succes în anul 2020 ca o dezvoltare continuă a companiei.

Reunind designeri și arhitecți talentați, cu referințe impecabile și cu pasiune în ceea ce fac, echipa Noblesse Group dezvoltă și implementează cu succes proiecte de design interior din țară și străinătate.

Studioul Noblesse Group este membru al Asociației Internaționale de Design Interior din Marea Britanie, alături de cele mai prestigioase birouri de arhitectură de interior din lume. Proiectele sale au primit de-a lungul anilor numeroase premii precum Boutique Award în cadrul „The Most Office”, și au fost nominalizate în cadrul unor importante concursuri internaționale de design & arhitectură, cum ar fi: The International Design and Architecture Awards, The International Hotel & Property Awards, Restaurant & Bar Design Awards, “Excellent Architecture” in cadrul German Design Awards, Dezeen Awards.

In 2019, Noblesse Group a fost desemnat “Best Interior Design Studio in Romania” in cadrul Architecture Awards. De asemenea, tot in 2019, pentru rezultatele exceptionale obtinute in inovatie prin design interior, Noblesse Group a primit Premiul pentru excelenta in inovatie in design interior ”, in cadrul Designer Awards, organizat de publicatia LUXlife MAGAZINE din Marea Britanie.

Sediul Noblesse Group este Palatul Noblesse, o adevarată bijuterie arhitecturală si culturală a Bucureștiului, datând din 1881 și construită de arhitectul Alexandru Săvulescu. După un proces complex de consolidare, restaurare cu mare responsabilitate a elementelor originale, amenajare interioară și exterioară, clădirea devine, începând cu 2015, ceea ce este astăzi: unul dintre cele mai importante centre de design, arta si evenimente din Europa.