NNDKP sprijină una dintre rundele regionale ale concursului European Law Moot Court Competition (𝗘𝗟𝗠𝗖)

Articol preluat


NNDKP sprijină și în acest an organizarea uneia dintre cele patru runde regionale ale concursului European Law Moot Court Competition (????), ce va avea loc în perioada 23-26 februarie la Facultatea de Drept, Universitatea București.

Anca Diaconu, Partner, este unul dintre membrii juriului și va participa la toate etapele competiției alături de profesioniști cu o vastă experiență la nivel local și internațional. European Law Moot Court Competition este cel mai vechi și prestigios concurs de procese simulate de dreptul Uniunii Europene,  organizat din anul 1988 până în prezent cu sprijinul Curții de Justiție a Uniunii Europene.

Cele mai bune 48 de echipe dintre cele 65 înscrise în acest an în competiție participă la cele patru runde regionale ale concursului, iar cele 12 echipe ce vor fi prezente în această săptămână la București vor concura pentru a ajunge în marea finală, organizată la sediul Curții de Justiție a Uniunii Europene.

NNDKP urează mult succes concurenților!


Despre NNDKP:

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen („NNDKP”) este promotor al avocaturii de afaceri în România de peste 30 de ani, fiind recunoscută ca un pionier al pieței de profil locale.

NNDKP oferă servicii de avocatură și consultanță fiscală complete companiilor active în diverse sectoare ale industriei. De-a lungul celor peste trei decenii de activitate, avocații NNDKP au oferit asistență juridică și reprezentare în tranzacții și proiecte reper pentru evoluția comunității de afaceri din România, inclusiv în domenii inovatoare, considerate încă de nișă și care au implicat atât companii internaționale, cât și antreprenori locali.

Firma reprezintă România în unele dintre cele mai importante asociații profesionale la nivel internațional – Lex Mundi, World Services Group, International Attorneys Club – şi este membru fondator al SEE Legal. NNDKP este clasată în mod constant pe primele poziţii în toate ariile de practică de către Chambers & Partners, Legal500 şi IFLR1000.

NNDKP este de șase ori câștigătoarea prestigiosului premiu „Firma de avocatură a anului în România” la gala premiilor Chambers Europe, care i-a fost acordat în anii 2022, 2021, 2017, 2013, 2012 și 2009.

Sursa:https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:7034054176233906176/