NNDKP obține poziții de top în clasamentele The Legal 500 EMEA 2024

Comunicat de presă

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) se situează în 2024 în topul clasamentelor realizate de ghidul britanic The Legal 500, ediția EMEA.

Publicate recent, rezultatele cercetării efectuate în rândul caselor de avocatură active din Europa reconfirmă poziția de lider a NNDKP pe piața avocaturii de business din România, firma fiind inclusă în clasamentele realizate pentru 13 arii de practică: banking & finance, commercial, corporate and M&A, dispute resolution, employment, energy and natural resources, EU and competition, intellectual property, PPP and procurement, real estate and construction, restructuring and insolvency, tax, TMT and TMT: gambling law.

NNDKP a obținut 11 clasări pe primul loc și alte 2 clasări pe poziții de top, iar 47 avocați și consultanți au fost recunoscuți de ghid ca experți de top în ariile lor de practică:

  • 3 parteneri sunt incluși în categoria „Hall of Fame”
  • 10 parteneri au obținut distincția „Leading Invidiuals”
  • 9 avocați au obținut distincția „Next Generation Partners”
  • 4 avocați sunt incluși la categoria „Rising stars”
  • 21 avocați și consultanți sunt menționați la categoria „Recommended” (în materialul editorial)

Clienții intervievați cu privire la activitatea NNDKP în diverse arii de practică au apreciat că „aspectul care diferențiază firma este analiza meticuloasă asupra tuturor elementelor. Chiar dacă pare că știți totul într-un domeniu pe care îl gestionați de mult timp, această firmă de avocatură aduce întotdeauna o viziune nouă și cunoștințe noi cu privire la domeniul în care lucrați”.

NNDKP este inclusă de peste 20 de ani în clasamentele realizate de The Legal 500 pentru piața avocaturii din România, ocupând în mod constat poziții de top pentru diverse arii de practică.

The Legal 500 este una dintre cele mai importante publicații de profil ce alcătuiește anual clasamente ale firmelor de avocatură din diverse jurisdicții din lume, inclusiv România. Acestea au la bază cercetări riguroase, ce includ interviuri cu clienții și reprezentanții caselor de avocatură.

Despre NNDKP

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen („NNDKP”) este promotor al avocaturii de afaceri în România de peste 30 de ani, fiind recunoscută ca un pionier al pieței de profil locale.

NNDKP oferă servicii de avocatură și consultanță fiscală complete companiilor active în diverse sectoare ale industriei. De-a lungul celor peste trei decenii de activitate, avocații NNDKP au oferit asistență juridică și reprezentare în tranzacții și proiecte reper pentru evoluția comunității de afaceri din România, inclusiv în domenii inovatoare, considerate încă de nișă și care au implicat atât companii internaționale, cât și antreprenori locali.

Firma reprezintă România în unele dintre cele mai importante asociații profesionale la nivel internațional – Lex Mundi, World Services Group, International Attorneys Club – şi este membru fondator al SEE Legal și Three Seas Legal Alliance. NNDKP este clasată în mod constant pe primele poziţii în toate ariile de practică de către Chambers & Partners, Legal500 şi IFLR1000.

NNDKP este de șase ori câștigătoarea prestigiosului premiu „Firma de avocatură a anului în România” la gala premiilor Chambers Europe, care i-a fost acordat în anii 2022, 2021, 2017, 2013, 2012 și 2009.