NNDKP o coopteaza pe Cosmina Simion de la DLA Piper si creste numarul partenerilor la 21

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen Legal & Tax (NNDKP) a anuntat astazi cooptarea Cosminei Simion (foto dreapta) ca partener in practicile de proprietate intelectuala si jocuri de noroc. Ea va coordona, alaturi de Ana-Maria Baciu (foto stanga), echipa de jocuri de noroc, ce se consolideaza astfel drept cea mai puternica intre casele de avocatura de prim rang din Romania.

De-a lungul celor 16 ani de activitate profesionala, Cosmina a coordonat activitatea practicii Intellectual Property & Technology a biroului local al DLA Piper, condus de partenerul Marian Dinu. Anterior, a gestionat activitatea la nivel regional a departamentului juridic al Central European Media Enterprises (CME).

Cosmina va asista clientii in toate aspectele de proprietate intelectuala si protectia consumatorului din diverse industrii, precum IT & media, industria farmaceutica, FMCG si suplimente alimentare, industria auto, retail, telecomunicatii, industria tutunului. De asemenea, ea va consilia clientii si in proiecte de jocuri de noroc (reglementare, licentiere, activitati promotionale), media si publicitate.

Sosirea Cosminei sprijina strategia firmei de abordare prioritara a practicilor de proprietate intelectuala si jocuri de noroc, iar experienta ei va insemna o crestere semnificativa a capacitatii celor doua practici. Anul acesta ne asteptam ca ponderea pe care acestea o au in cifra de afaceri a firmei sa depaseasca considerabil valoarea din 2014, de 6%. Aceasta tendinta indica atractivitatea si deschiderea pietei locale in cele doua domenii, iar atat Ana-Maria, cat si Cosmina sunt recomandate ca oferindu-le clientilor strategii viabile adaptate specificului activitatii lor„, precizeaza Ion Nestor, partener coordonator al NNDKP.

In prezent, echipa NNDKP are 21 de parteneri (19 avocati si doi consultanti fiscali) si 100 de avocati, carora li se adauga 18 specialisti in fiscalitate, 3 consilieri in proprietate intelectuala si 75 de angajati in departamentele administrative.