NNDKP, în topul clasamentelor Chambers and Partners Europe, ediția 2024

Comunicat de presă transmis

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) anunță că se situează în topul clasamentelor Chambers and Partners Europe, ediția 2024, publicată recent. Rezultatele reconfirmă poziția de lider a firmei pe piața avocaturii de business din România, NNDKP fiind inclusă în clasamentele din acest an pentru toate cele 9 arii de practică cercetate în România: Banking & Finance, Competition/Antitrust, Corporate/M&A, Dispute Resolution, Employment, Intellectual Property & TMT, Projects & Energy, Real Estate și Tax.

NNDKP a obținut 6 clasări Band 1 și 3 clasări Band 2, în timp ce, la nivel individual, 17 avocați și consultanți au fost incluși în clasamentele realizate de ghid, fiind recunoscuți ca experți de top în ariile lor de practică.

În cadrul cercetării Chambers & Partners, clienții intervievați cu privire la activitatea firmei în diverse arii de practică au apreciat că avocații NNDKP „sunt adevărați profesioniști, înțeleg nevoile clienților lor și sunt proactivi”, iar „echipa NNDKP este complet dedicată fiecărui proiect în parte”.

Mai mult, NNDKP a fost inclusă de Chambers & Partners pe lista scurtă pentru premiul „Firma de Avocatură a anului în România” în 2024, distincție obținută de firmă de 6 ori de-a lungul timpului (2009, 2012, 2013, 2017, 2021 și 2022).

NNDKP a fost inclusă în mod constant în clasamentele realizate de Chambers & Partners pentru România începând cu anul 2000, an în care publicația de prestigiu a început să analizeze piața locală de avocatură.

Ghidul Chambers and Partners Europe, ediția 2024 este rezultatul cercetării efectuate de către publicație în rândul caselor de avocatură active în Europa pe parcursul anului 2023, bazat atât pe studiu de piață independent, cât și pe feedback din partea clienților, pentru a evalua, printre altele, reputația, experiența și abilitățile tehnice ale avocaților, conduita profesională, orientarea comercială, serviciile oferite clienților și proactivitatea.

Despre NNDKP

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen („NNDKP”) este promotor al avocaturii de afaceri în România de peste 30 de ani, fiind recunoscută ca un pionier al pieței de profil locale.

NNDKP oferă servicii de avocatură și consultanță fiscală complete companiilor active în diverse sectoare ale industriei. De-a lungul celor peste trei decenii de activitate, avocații NNDKP au oferit asistență juridică și reprezentare în tranzacții și proiecte reper pentru evoluția comunității de afaceri din România, inclusiv în domenii inovatoare, considerate încă de nișă și care au implicat atât companii internaționale, cât și antreprenori locali.

Firma reprezintă România în unele dintre cele mai importante asociații profesionale la nivel internațional – Lex Mundi, World Services Group, International Attorneys Club – şi este membru fondator al SEE Legal. NNDKP este clasată în mod constant pe primele poziţii în toate ariile de practică de către Chambers & Partners, Legal500 şi IFLR1000.

NNDKP este de șase ori câștigătoarea prestigiosului premiu „Firma de avocatură a anului în România” la gala premiilor Chambers Europe, care i-a fost acordat în anii 2022, 2021, 2017, 2013, 2012 și 2009.