NNDKP domina autoritar clasamentele Chambers global pentru Romania

Chambers & Partners, editia globala (Chambers Global) claseaza casa de avocatura Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP), pentru al treisprezecelea an consecutiv, pe primul loc in toate ariile de practica cercetate în Romania.

Calitatea serviciilor si experienta semnificativa a echipelor în cele patru arii de practica cercetate în Romania (Drept bancar si finantari, Drept societar si fuziuni si achizitii, Litigii, Insolventa/restructurari) au mentinut NNDKP în linia întai. În plus, noua avocati ai firmei sunt remarcati în clasamentele individuale.

Clasamentele anuale efectuate de publicatia juridica Chambers Global sunt un reper important in avocatura practicata la nivel international. Clientii, competitorii caselor de avocatura, precum si activitatile din ultimele 12 luni ale firmelor sunt factorii principali în cercetarile precise si discutiile in vederea clasamentelor anuale. Obiectivitatea si rigurozitatea analizelor sunt valorile dupa care se ghideaza acest ghid la nivel global.