NNDKP, de 11 ani pe prima pozitie in Chambers Global

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) s-a situat si in acest an pe primul loc in toate ariile de practica cercetate in Romania de institutia de profil Chambers & Partners, editia globala (Chambers Global).

In echipa NNDKP se regasesc, de asemenea, cei mai multi avocati recomandati (noua) in clasamentele individuale, Ion Nestor (foto) fiind pentru al doilea an consecutiv nominalizat drept „Senior Statesman”, o distinctie acordata partenerilor cu experienta semnificativa.

Chambers Global realizeaza clasamentele in urma unor cercetari riguroase a activitatii din ultimele 12 luni ale caselor de avocatura, in jurisdictia noasta fiind acoperite patru arii de practica: Drept bancar si finantari, Drept societar si fuziuni si achizitii, Litigii si Insolventa / restructurari. Ghidul este recunoscut si apreciat pentru obiectivitatea si calitatea analizelor sale, ce au la baza criterii precum: calitatea asistentei juridice, relatia cu clientii (‘client service’), complexitatea si modul de gestionare a proiectelor si solutiile oferite.

Tot in acest an, ghidul international IFLR 1000 a clasat NNDKP pe primul loc in toate ariile de practica pe care le cerceteaza in Romania: Drept bancar si piete de capital, Fuziuni si achizitii si Finantari de proiecte.

De asemenea, firma a castigat de trei ori in cinci ani (2009, 2012, 2013) premiul pentru „Firma de avocatura a anului in Romania”, acordat de Chambers Europe.

Publicatie juridica reper pentru piata de avocatura internationala, Chambers & Partners evalueaza firmele in urma discutiilor si interviurilor cu clientii si competitorii, acoperind toate jurisdictiile importante din lume, printre care si Romania.