NNDKP continuă să domine clasamentele Chambers Europe

Chambers & Partners a publicat în 18 martie 2021 rezultatele cercetării efectuate pe parcursul anului 2020 în rândul caselor de avocatură active în Europa.

NNDKP se bucură de reconfirmarea poziției sale ca unul dintre liderii pieței de avocatură de business din România, fiind inclusă în clasamentele realizate pentru toate cele 9 arii de practică cercetate în această ediție a Chambers & Partners, obținând 5 clasări Band 1 și 4 clasări Band 2.

Domeniile evaluate pentru România sunt Banking & Finance, Competition/Antitrust, Corporate/M&A, Dispute Resolution, Employment, Projects & Energy, Intellectual Property & TMT, Real Estate și Tax.

În plus, 17 avocați și consultanți din echipa NNDKP sunt nominalizați ca experți de top în ariile lor de practică, dintre care 2 au fost incluși în categoria Eminent Practitioner și 14 în categoria Leading Individuals. 

Despre NNDKP

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (”NNDKP”) este promotor al avocaturii de afaceri în România de peste 30 de ani, fiind recunoscută ca un pionier al pieței de profil locale. NNDKP oferă servicii de avocatură și consultanță fiscală complete companiilor active în diverse sectoare ale industriei.

De-a lungul celor peste trei decenii de activitate, avocații NNDKP au oferit asistență juridică și reprezentare în tranzacții și proiecte reper pentru evoluția comunității de afaceri din România, inclusiv in domenii inovatoare, considerate încă de nișă și care au implicat atât companii internaționale, cât și antreprenori locali.

Firma reprezintă România în unele dintre cele mai importante asociații profesionale la nivel internațional – Lex Mundi, World Services Group, International Attorneys Club – şi este membru fondator al SEE Legal. NNDKP este clasată în mod constant pe primele poziţii în toate ariile de practică de către Chambers & Partners, Legal500 şi IFLR1000.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here