NNDKP asistă Tech Mahindra în tranzacția prin care achiziționează grupul IT Allyis

NNDKP a asistat Tech Mahindra, o companie multinațională lider în domeniul serviciilor de transformare digitală, consultanță și re-engineering a proceselor de business, în cadrul unei tranzacții multi-jurisdicționale privind achiziția grupului Allyis. Tranzacția globală este estimată la aproximativ 125 milioane de dolari.

NNDKP a acordat consultanță juridică privind aspectele de drept românesc care au vizat entitatea din România și a fost implicată în toate etapele proiectului, inclusiv în procesul de due diligence, dar și în legătură cu alte aspecte relevante în contextul acestuia, precum și în etapa de revizuire și negociere a documentelor tranzacției din perspectiva legii române și finalizarea cu succes a acesteia.

Echipa NNDKP implicată în această tranzacție a fost coordonată de Adina Chilim-Dumitriu, Partener și unul din coordonatorii practicii de Corporate/M&A, care l-a avut alături pe Vlad Anghel, asociat senior în cadrul aceleiași practici. Totodată, o echipă multidisciplinară, formată din avocați specializați în dreptul concurenței, dreptul muncii și protecția datelor, a fost implicată în faza de due diligence a proiectului.

Prin această tranzacție, România își reconfirmă poziția pe harta serviciilor tehnologice sofisticate care pun accentul pe ”experiența clientului” și sunt menite să faciliteze conectivitatea dintre utilizatori prin redefinirea standardelor de eficiență operațională. Mulțumim echipei Tech Mahindra, precum și partenerilor noștri internaționali, pentru oportunitatea de a contribui la acest proiect ambițios de consolidare a capacității grupului din domeniul soluțiilor privind experiența digitală, marketing și design instrucțional”, a declarat Adina Chilim-Dumitriu.

Tranzacția completează portofoliul de proiecte de fuziuni și achiziții în care NNDKP a fost implicată de-a lungul ultimelor 12 luni în domenii precum tehnologie/IT, agri-business, energie și resurse naturale, financiar și asigurări, transport și logistică, auto, servicii medicale. Acestea se adaugă palmaresului impresionant construit în peste 30 de ani de experiență în asistarea clienților în tranzacții cu o valoare cumulată de zeci de miliarde de euro, inclusiv în proiecte care au modelat piața locală de afaceri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here