NNDKP asistă Staffbase în legătură cu achiziția dirico

NNDKP a făcut parte din echipa internațională de avocați coordonată de firma de avocatură Luther care a asistat Staffbase, lider în furnizarea de platforme de gestionare a comunicării cu angajații, în legătură cu achiziția pachetului majoritar de acțiuni în compania 247GRAD Labs GmbH și achiziția entității Dirico din România. Staffbase își extinde astfel portofoliul cu platforma de colaborare dirico.

Ca urmare a tranzacției care a presupus preluarea a peste 150 de clienți și 60 de angajați, dirico urmează să fie integrată în platforma Staffbase, dar va continua să fie disponibilă și ca produs de sine stătător. Prin integrarea soluției dirico de planificare, Staffbase va crea o soluție completă de comunicare internă și externă pentru echipe.

NNDKP a acordat asistență în legătură cu aspectele de drept românesc legate de achiziția entității Dirico din România, inclusiv în procesul de due diligence și în pregătirea contractelor de vânzare-cumpărare.

Echipa NNDKP implicată în această tranzacție a fost condusă de Ciprian Păun, Partener și unul dintre coordonatorii biroului NNDKP Cluj-Napoca, care i-a avut alături pe Bianca Chirilă (Asociat Senior), Diana Feldrihan (Asociat Senior), Ștefania Vecerdea (Asociat Senior) și Ovidiu Sterian (Asociat).

Suntem încântați că am avut ocazia de a colabora cu Luther pentru a oferi consultanță juridică companiei Staffbase în legătură cu extinderea portofoliului de produse, în linie cu planul său de dezvoltare strategică, și așteptăm cu interes evoluția sa ulterioară. Doresc să mulțumesc echipelor clientului nostru pentru încrederea acordată, precum și colegilor mei pentru contribuția valoroasă la finalizarea cu succes a acestei tranzacții transfrontaliere”, a declarat Ciprian Păun.

Echipa NNDKP Cluj-Napoca reunește 14 profesioniști experimentați care oferă consultanță juridică și fiscală integrată clienților cu activitate în Cluj-Napoca și regiunile învecinate. Echipa noastră are o experiență vastă în arii de practică diverse și a fost implicată într-o gamă largă de proiecte, de la consiliere privind activitatea curentă a clienților la tranzacții de fuziuni și achiziții și litigii. Având o pregătire multidisciplinară, echipa noastră locală oferă o cunoaștere aprofundată a mediului de afaceri local și o abordare creativă a fiecărui proiect, oferind consultanță clienților în vederea atingerii obiectivelor comerciale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here