NNDKP asistă Globalworth în extinderea activității industriale a grupului în Arad și Oradea

 

București, 11 mai 2021: Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) a asistat Globalworth în legătură cu achiziționarea a două proiecte industriale, IPW Arad (Industrial Park West Arad) și IPW Oradea (Industrial Park West Oradea). Portofoliul Globalworth Industrial, sub-brand-ul de industrial și logistică al grupului, se extinde astfel în alte două orașe din România cu o puternică dezvoltare economică.

 

Valoarea tranzacțiilor IPW Arad și IPW Oradea este de aproximativ 18 milioane de euro, iar portofoliului Globalworth Industrial i se adaugă o suprafață însumată de 27.000 de metri pătrați de spații industriale, dezvoltate la standarde de înaltă calitate și având un grad de ocupare de 100%. Odată cu preluarea celor două proiecte, Globalworth Industrial ajunge la un portofoliu total de 260.400 de metri pătrați, cu un grad total de ocupare în prezent de 95%.

 

NNKPD a fost implicată în toate etapele proiectului și a acordat asistență atât în fazele preliminare de analiză a proiectului, cât și în pregătirea și negocierea documentelor aferente acestuia.

 

„Tranzacțiile IPW Arad și IPW Oradea reprezintă un pas important pentru portofoliul Globalworth, deoarece acum suntem prezenți în 6 orașe mari din România, ceea ce susține activitatea noastră în vestul țării, unde eram deja activi prin proiectul Timișoara Industrial Park. Adăugarea celor două companii germane globale cunoscute în industria de automotive, iwis și Huf România, în comunitatea noastră ne bucură și ne motivează să continuăm activitatea Globalworth Industrial la cele mai înalte standarde. Toate aceste procese legate de recentele tranzacții au fost mai facile datorită implicării echipei NNDKP, partenerul care ne-a asistat în numeroase proiecte de-a lungul timpului”, a spus Mihai Zaharia, Director de Investiții Globalworth România și Director Piețe de Capital Globalworth Group.

 

Echipa NNDKP implicată în această tranzacție a fost coordonată de Lavinia Ioniță-Rasmussen, Partener în cadrul practicii de Real Estate a NNDKP, care i-a avut alături pe Flavia Petcu și Roxana Iordache, avocați în aceeași practică.

 

„Planurile privind extinderea unor investiții existente sau atragerea unora noi au mereu în vedere și elemente de infrastructură logistică, necesare unei operaționalizări rapide a oricărui business. Globalworth face ca deciziile companiilor interesate de spații logistice să fie luate mult mai repede, permițându-le acestora să își concentreze resurse esențiale în dezvoltarea activității lor de bază. Mulțumim echipei Globalworth pentru încrederea pe care ne-o acordă prin implicarea noastră în proiecte care dezvoltă comunități – economic și social”, a declarat Lavinia Ioniță-Rasmussen, Partener NNDKP

 

Practica NNDKP de Drept Imobiliar a asistat de-a lungul timpului corporații și antreprenori în tranzacții complexe și inovatoare în domeniu, fiind implicată în ultimii 10 ani în proiecte imobiliare estimate la peste 3.8 miliarde euro. Cu o echipă formată din specialiști reputați și experimentați, grupul de practică al NNDKP de Drept Imobiliar este clasat pe prima poziție în cea mai recentă ediție a ghidurilor Chambers & Partners și Legal 500 și este apreciat ca oferind “cel mai înalt standard de calitate în munca pe care o prestează“.

***

 

Despre NNDKP:

 

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (”NNDKP”) este promotor al avocaturii de afaceri în România de peste 30 de ani, fiind recunoscută ca un pionier al pieței de profil locale.

 

NNDKP oferă servicii de avocatură și consultanță fiscală complete companiilor active în diverse sectoare ale industriei. De-a lungul celor peste trei decenii de activitate, avocații NNDKP au oferit asistență juridică și reprezentare în tranzacții și proiecte reper pentru evoluția comunității de afaceri din România, inclusiv în domenii inovatoare, considerate încă de nișă și care au implicat atât companii internaționale, cât și antreprenori locali.

 

Firma reprezintă România în unele dintre cele mai importante asociații profesionale la nivel internațional – Lex Mundi, World Services Group, International Attorneys Club – şi este membru fondator al SEE Legal. NNDKP este clasată în mod constant pe primele poziţii în toate ariile de practică de către Chambers & Partners, Legal500 şi IFLR1000.

 

NNDKP este de cinci ori câștigătoarea prestigiosului premiu „Firma de avocatură a anului în România” la gala premiilor Chambers Europe, care i-a fost acordat în anii 2021, 2017, 2013, 2012 și 2009.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here