NNDKP, alaturi de RR Media in achizitia Eastern Space Systems

Compania israeliana RR Media, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii media digitale la nivel mondial, a achizitionat compania romaneasca Eastern Space Systems (ESS), ce ofera servicii de comunicatii prin satelit, detinuta de catre omul de afaceri Cristinel Popa.

In aceasta tranzactie, estimata la cateva milioane de euro, RR Media a fost asistata juridic de catre firma de avocatura Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP).

Achizitia ESS de catre RR Media va oferi posibilitatea grupului israelian sa isi dezvolte platforma de digital media ajungand in casele a peste 17 milioane de posesori de televizoare din Europa Centrala si de Nord.

RR Media va prelua cea mai mare parte a atributiilor companiei romanesti, mai ales in zona de customer service, inginerie, expertiza tehnologica si suport de vanzari, pentru toti clientii firmei locale, printre care se numara canalele de televiziune Eurosport, AXN, Paramount, MTV, VH1 si altele.

Achizitia ESS este parte a strategiei noastre de a ne accelera dezvoltarea in zona Europei. Totodata, acest pas ne va asigura o infrastructura in zona de distributie, dar si talent local, cat si posibilitatea de a ne extinde serviciile, in special in zona de servicii prin fibra si satelit in Europa Centrala”, a declarat Avi Cohen, CEO al RR Media.