NNDKP a făcut parte din echipa Armstrong Teasdale din Londra care a asistat Insight Enterprises, un integrator de soluții prezent pe plan global, în legătură cu achiziția Amdaris, companie de tehnologie europeană

București, 10 octombrie 2023. Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) a făcut parte din echipa internațională de consultanți care a asistat Insight Enterprises, un integrator de soluții inclus în topul Fortune 500 ce își propune să optimizeze rezultatele clienților prin intermediul transformării digitale, în legătură cu achiziția Amdaris, companie britanică specializată în dezvoltarea de software și furnizarea de servicii digitale, cu centre de servicii în mai multe țări din Europa de Est.

În cadrul procesului de achiziție, NNDKP a asistat firma de avocatură Armstrong Teasdale din Londra, consultantul juridic european al Insight Enterprises, în efectuarea analizei due diligence asupra filialei din România a Amdaris și limitarea potențialelor riscuri. Echipa NNDKP, coordonată de Partenerul Răzvan Vlad și asistată de Avocatul Senior Vlad Anghel din cadrul practicii Corporate/M&A, a acordat asistență juridică în legătură cu toate aspectele de drept românesc din cadrul tranzacției, cu sprijinul colegilor avocați specializați în alte arii de practică ale NNDKP.

Odată cu achiziția Amdaris, Insight Enterprises își extinde portofoliul de soluții și întregul ecosistem de furnizare a serviciilor IT prin includerea unor servicii inovatoare de dezvoltare software, suport pentru aplicații, servicii de administrare a sistemelor IT și servicii de consultanță.

„Suntem extrem de bucuroși că am putut contribui la o nouă achiziție de succes în sectorul IT, un domeniu care ne este foarte drag. Lucrurile se schimbă într-un ritm alert în această industrie și noi ne propunem să sprijinim clienții să evolueze într-un mediu foarte dinamic și să își atingă obiectivele de business”, a declaratRăzvan Vlad, Partener în cadrul practicii Corporate/M&A.

Tranzacția completează portofoliul proiectelor de fuziuni și achiziții în care NNDKP a fost implicată în ultimele luni, în industrii precum energie și resurse naturale, sectorul alimentar și agribusiness, tehnologie și IT, transport și logistică și servicii medicale. NNDKP are o istorie impresionantă de proiecte de succes derulate în peste 30 de ani, acordând asistență în tranzacții cu o valoare cumulată de zeci de miliarde de euro, inclusiv în proiecte care au definit piața de business locală.

***

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen („NNDKP”) este promotor al avocaturii de afaceri în România de peste 30 de ani, fiind recunoscută ca un pionier al pieței de profil locale.

NNDKP oferă servicii de avocatură și consultanță fiscală complete companiilor active în diverse sectoare ale industriei. De-a lungul celor peste trei decenii de activitate, avocații NNDKP au oferit asistență juridică și reprezentare în tranzacții și proiecte reper pentru evoluția comunității de afaceri din România, inclusiv în domenii inovatoare, considerate încă de nișă și care au implicat atât companii internaționale, cât și antreprenori locali.

Firma reprezintă România în unele dintre cele mai importante asociații profesionale la nivel internațional – Lex Mundi, World Services Group, International Attorneys Club – şi este membru fondator al SEE Legal și Three Seas Legal Alliance. NNDKP este clasată în mod constant pe primele poziții în toate ariile de practică de către Chambers & Partners, Legal500 şi IFLR1000.NNDKP este de șase ori câștigătoarea prestigiosului premiu „Firma de avocatură a anului în România” la gala premiilor Chambers Europe, care i-a fost acordat în anii 2022, 2021, 2017, 2013, 2012 și 2009.