NNDKP a asistat cu succes vanzare a 15% din actiunile Transelectrica

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) a acordat asistenta juridica Sindicatului de intermediere format din Banca Comerciala Romana, Intercapital Invest SSIF si Swiss Capital pe durata pregatirii si derularii ofertei publice secundare avand drept obiect vanzarea a 15% din actiunile Transelectrica. Oferta a fost incheiata cu succes, prin suprasubscrierea actiunilor oferite spre vanzare.

Dupa incheierea perioadei de subscriere in cadrul ofertei publice secundare, actiunile oferite au fost subscrise in proportie de aproape 135%. Pe transa investitorilor mici (subscrieri mai mici de 500.000 de lei), au fost subscrise 260% din numarul total de actiuni oferite pe aceasta transa, in timp ce pe transa investitorilor mari (subscrieri mai mari de 500.000 de lei) proportia actiunilor subscrise a fost de 120%.

Echipa NNDKP a acordat asistenta juridica pe durata pregatirii si derularii ofertei ce a durat peste sase luni, incepand cu elaborarea raportului de due diligence juridic, redactarea documentelor necesare pregatirii ofertei publice, incluzand redactarea Prospectului de Oferta, precum si cu privire la diferitele probleme juridice complexe identificate pe parcursul derularii ofertei.

„Ne bucuram ca am facut parte din echipa care a contribuit la finalizarea cu succes a primei oferte publice secundare organizate de catre M.E.C.M.A. prin O.P.S.P.I. Consideram ca succesul ofertei, care nu poate fi pus la indoiala, se datoreaza profesionalismului tuturor celor implicati, colaborarii excelente dintre membrii Sindicatului de intermediere si subcontractantii acestuia, precum si sprijinului acordat pe tot parcursul etapelor aferente ofertei de catre O.P.S.P.I. si Transelectrica”, a declarat Gabriela Cacerea, (foto) partener NNKDP, care a coordonat o echipa pluridisciplinara formata din 20 de avocati si consultanti.