Niculeasa Tax & Regulatory redefineste conceptul de butic de avocatura

Niculeasa Tax & Regulatory este primul butic de avocatura specializat pe taxe si reglementari de piata. Coordonatorul proiectului, Madalin Niculeasa, a fost pana pe 15 februarie partener in departamentul de litigii al Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen.

“Termenul de butic de avocatura nu indica o firma de mici dimensiuni ci, in primul rand, specializarea pe un anumit domeniu alaturata unei filozofii de abordare centrate pe interesul clientului”, a declarat Madalin Niculeasa. Cu investitii planificate de 300.000 de euro in urmatorii doi ani, Niculeasa Tax & Regulatory vrea sa creasca treptat pana la o echipa de 10 avocati, specializati pe taxe, fiscalitate si chestiuni ce tin de reglementare, acordand o atentie deosebita personalizarii relatiilor cu clientii.
“Ne dorim sa fim in primul rand avocati si apoi oameni de afaceri, ceea ce este posibil intr-un cadru specializat si intr-o structura flexibila. Este o tendinta naturala ce raspunde clientilor care doresc o personalizare a relatiei cu reprezentantul si consultantul juridic, mai degraba decat o institutionalizare a acesteia”, mai spune Madalin Niculeasa.

Experienta bogata acumulata in practica de litigii din cadrul NNDKP va asigura clientilor Niculeasa Tax & Regulatory reprezentare si in disputele pe taxe, fiscalitate sau reglementari, a mai precizat coordonatorul proiectului.

Aparitia in Romania a societatilor de tip butic de avocatura urmeaza un trend dezvoltat in America si Asia, unde tot mai multe companii renunta la serviciile unor case de avocatura in favoarea unor societati mai flexibile, care asigura servicii personalizate si specializare pe anumite arii de practica.