NGL Symbio, alianță internațională formată din societăți puternice de avocatură din regiunea ECE, se lansează oficial de la 1 ianuarie 2021

Începând cu 1 ianuarie 2021, NGL Symbio este în mod oficial operațional și alianța de societăți de avocatură independente devine activă.

Această nouă alianță internațională este creată prin parteneriatul unor societăți puternice de avocatură din regiunea ECE: Biriș Goran din România, Rowan Legal din Republica Cehă, NGL Legal din Polonia, Erdos Katona din Ungaria, HKV din Slovacia, și un al șaselea membru care oferă suport cu privire la aspecte operaționale – NGL Services din Polonia.

NGL Symbio oferă o soluție unică pe piață întrucât structura alianței respectă independența fiecărui membru. Totodată, procesele și instrumentele implementate au rolul de a crea servicii integrate necesare pentru derularea unor proiecte internaționale.

NGL Symbio oferă servicii similare celor oferite de alte rețele internaționale, cu un beneficiu suplimentar derivând din optimizarea proceselor de management al proiectelor prin transparentizarea, îmbunătățirea și eficientizarea acestora.

Începând cu 1 ianuarie 2021, NGL Symbio a lansat primele șase specializări integrate – Drept Bancar și Finanțări, Fuziuni și Achiziții Societare (arii de practică), Real Estate, Energie (industrii) și nu în ultimul rând Cannabis Law și Investigații (inițiative). Acest lucru se traduce prin identificarea acestor domenii și sprijinirea integrării experților la nivelul regiunii și a schimbului de cunoștințe și experiență, precum și elaborarea ofertelor relevante pentru clienți.

NGL Symbio anunță că va adăuga specializări noi în fiecare trimestru.

Oferta NGL Symbio se adresează clienților mari și medii care își desfășoară activitatea fie la nivel local, în regiunea ECE/BBA (Zona Baltică, Balcanică și Adriatică), fie la nivel internațional având în vedere că alianța este în strânsă legătură cu alte jurisdicții din America, EMEA și APAC.

Mai multe informații disponibile: www.nglsymbio.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here