Newsletter UNBR Info #7: Sinteza acțiunilor și măsurilor UNBR în contextul crizei COVID-19, legislație stare de urgență și informări de la instituții

UNBR a publicat pe website-ul instituției newsletter-ul UNBR Info săptămâna #7 care contine sinteza acțiunilor și măsurilor UNBR în contextul crizei COVID-19, legislație stare de urgență și informări de la instituții.

La finalul stării de urgență generate de pandemia Covid 19, Uniunea Națională a Barourilor din România vă propune o sinteză a măsurilor și a acțiunilor pe care le-a întreprins în acest context. Majoritatea solicitărilor făcute de UNBR către Guvernul României și către Parlament privind includerea avocaților în măsurile de sprijin economic au avut ecou, fiind transpuse în plan legislativ. De asemenea, solicitările UNBR privind măsurile de protecție sanitară a avocaților și fixarea de intervale orare pentru strigarea cauzelor tind să se concretizeze la tot mai multe instanțe.

Urmează o nouă perioadă dificilă legată de reluarea graduală a activității instanțelor și implicit a activității avocaților. UNBR vă va ține la curent cu toate acțiunile pe care le va întreprinde pentru depășirea acestei perioade. UNBR asteapta toate propunerile avocaților la adresa uniune@unbr.ro.

Documentul poate fi consultat aici http://www.unbr.ro/newsletter/newsletter-15-mai-2020/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here