Nestlé negociază vânzarea diviziei de tratamente corporale. Două societăți din Magic Circle implicate în tranzacția estimată la 10,2 miliarde dolari

Nestle a scos la vânzare segmentul de business care livrează tratamente corporale încât compania din spatele produselor Nescafe şi Perrier renunţă la toate segmentele subperformante pentru a mulţumi investitorii, potrivit Reuters.

Nestle a anuntat ca intrat in discuții, exclusive, cu un consorțiu condus de grupul suedez de private equity EQT, valoarea tranzactiei fiind estimata la 10,2 miliarde dolari. Kirkland & Ellis și Linklaters sunt societatile de avocatura care ofera asistenta juridica in aceasta tranzactie.

Kirkland & Ellis ofera asistenta juridica EQT, care este format din 29 de fonduri și deținut de Abu Dhabi Investment Authority. Coordonatorul echipei de avocati este Roger Johnson, corporate partner (Londra).

Nestle este asistata juridic de Linklaters iar echipa de avocati este coordonata de Michael Honan și David Martin, corporate partners, informeaza Legal Week.

Divizia de tratamente corporale produce brandurile Cetaphil şi Proactiv şi alte tratamente dermtologice. In 2018 această divizie a înregistrat vânzări de 2,7 miliarde de dolari, reprezentând 3% din veniturile totale ale grupului Nestle.

Nestle Skin Health a fost format în 2014 când Netsle a cumpărat participaţia L Oreal în businessul comun Galderma

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here