Mușat & Partners completează oferta de servicii din Iulius Town

Oferta de servicii din Iulius Town va fi diversificată cu un cabinet de avocatură, situat în clădirea United Business Center (UBC) 3. Recent, a fost semnat un parteneriat cu Mușat & Partners, care va facilita accesul la soluții juridice atât pentru mediul de afaceri timișorean, cât și pentru investitorii din regiune.

Mușat & Partners va inaugura, în luna decembrie, un cabinet de avocatură la etajul întâi al clădirii UBC 3 din Iulius Town. Prin intermediul acestui nou parteneriat, echipa de avocați Mușat & Partners va asigura servicii de consultanță de specialitate personalizate mediului de business din regiune, inclusiv investitorilor care își doresc să acceseze piața din vestul țării.

Toate serviciile de avocatură vor fi asigurate atât în limba română, cât și în engleză, italiană, germană și franceză.

„Extinderea echipei noastre și dorința de a veni în întâmpinarea mediului de afaceri timișorean, într-un cadru care să corespundă așteptărilor noastre și ale clienților, ne-a orientat spre Iulius Town, ansamblu care include cel mai modern hub de clădiri de birouri din regiunea de vest. Noul sediu, care va fi destinat exclusiv serviciilor de consultanță, va fi cel de-al treilea din portofoliul nostru, adăugându-se birourilor existente deja în București și Timișoara, iar în cel din urmă va activa în continuare echipa de litigii”, a declarat Alina Mușat, Managing Partner la Mușat & Partners.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here