MUȘAT & Asociații (Timișoara) salvează de la faliment cel mai mare lanț hotelier din Prahova

Săptămâna ce tocmai s-a încheiat a adus Casei de Avocatură Mușat & Asociații două victorii semnificative. Având drept cuvânt de ordine “clientul”, una dintre cele mai semnificative case de avocatură din Timișoara a adăugat în portofoliul său noi realizări importante, justificându-și astfel implicarea în termenii profesiei, prin recunoștința primită în cadrul Galei Romanian Legal Awards – “Law firm of the Year”, Timișoara.

“Încheiem săptămâna cu două victorii semnificative pentru clienții noștri! După 2 ani și 10 luni de la introducerea cererii prin care s-a solicitat deschiderea procedurii de insolvență împotriva clientului nostru, echipa noastră a obținut respingerea definitivă a acestei cereri, salvând astfel cel mai mare lanț hotelier din Prahova de la faliment. Creanța solicitată în speță a fost în cuantum de 17 mil. Euro, iar cei 3 creditori au promovat toate căile de atac posibile (ordinare și extraordinare), fără succes!

Prin efortul comun al echipelor din Timişoara şi Bucureşti, coordonate în acest dosar de av. Ariana Pandele și av. Alina Mușat, în data de 11 octombrie 2023 Curtea de Apel Ploiești a respins și revizuirea promovată în acest dosar, creditoarele nemaiavând nicio cale de contestare a acestei soluții.

A două victorie semnificativă care marchează această săptămână a fost obținută de colega noastră, av. Sandra Prața, pentru una dintre cele mai importante comune din proximitatea Timișoarei. În dosarul soluționat în mod definitiv de Curtea de Apel Timișoara, în cadrul căruia se solicită anularea unui act administrativ, s-a dispus anularea recursului promovat de partea adversă și, în consecință, a fost menținută soluția care confirmă legalitatea actului emis de clientul nostru! Scopul nostru primordial este succesul clienților noștri!” afirmă echipa Mușat & Asociații.

Despre Mușat & Asociații

Societatea, care în acest an împlinește 10 ani de activitatea, se definește prin transparență, seriozitate, energie și deschidere, atribute ce au condus spre un parcurs definit de discernământ profesional, integritate, implicare și responsabilitate.

Mușat & Asociații oferă consultanță și asistență juridică, reprezentare în fața instanței și în relația cu alte autorități și instituții publice, servicii de due diligence precum și posibilitatea de a crea parteneriate cu profesioniști din alte domenii (notari, contabili, auditori, executori, consilieri bancari, traducători autorizați).

Printre principalele arii de activitate se numără: drept comercial, drept civil, dreptul familiei, dreptul muncii, drept penal, drept administrativ și fiscal, asociații și fundații, contabilitate și consultanță, servicii RNPM.