Musat & Asociatii promoveaza patru noi parteneri

Structura de conducere a Societatii de Avocati Musat & Asociatii se modifica prin promovarea a patru noi parteneri, respectiv Madalina Berechet, Madalin Enache, Iulian Iosif si Razvan Graure, fosti Managing Associates in cadrul firmei.

In acelasi timp, Razvan Graure a fost promovat in pozitia de Co-head al departamentului de Taxe si Fiscalitate, iar Madalin Enache in cea de Co-head al practicii de Drept Penal al Afacerilor. Astfel, in prezent, echipa Musat & Asociatii este formata din 20 parteneri si peste 100 de avocati si alti practicieni.

Promovarea in pozitia de Partener este de departe cea mai mare dovada de incredere si cea mai sincera rasplata pe care o firma de avocati o poate oferi unui colaborator al sau. Toti cei patru noi parteneri – Madalina, Iulian, Madalin si Razvan – desi tineri, sunt vechi colaboratori ai firmei cu o bogata experienta profesionala, recunoscuti ca lideri de practica in ariile lor de expertiza, in cadrul Musat & Asociatii. Aceasta promovoare reprezinta totodata, o recunoastere a aportului lor la succesele inregistrate de firma in ultimii ani in domeniul litigiilor si arbitrajelor comerciale, restructurari si insolvente, drept fiscal si dreptul penal al afacerilor”, a declarat Mona Musat (foto articol), Managing Partner Musat & Asociatii.

Madalina Berechet 2

Madalina Berechet este recunoscuta drept un prestigios avocat litigator cu o experienta de zece ani in domeniul litigiilor civile si comerciale, perioada in care a reprezentat numeroase companii multinationale in cauze aflate pe rolul instantelor romane, cat si europene. Aria sa de expertiza include servicii de asistenta juridica si reprezentare pentru mari companii comerciale, in dosare complexe, in domeniile constructiilor, drept imobiliar, bancar, energie si utilitati publice in toate tipurile de dispute, printre care litigii comerciale, fiscale, dar si contencios administrativ si litigii privind reorganizarea judiciara si falimentul.

Madalin Enache 2

Madalin Enache este unul din cei mai apreciati avocati penalisti din tanara generatie cu o experienta vasta in dreptul penal al afacerilor, reprezentand in diverse proceduri penale, numeroase companii sau oameni de afaceri, in domeniile IT si telecomunicatii, financiar-bancar, farmaceutic, piete de capital, imobiliare, constructii, energie si utilitati publice. Proiectele in care este implicat Madalin privesc criminalitatea informatica sau cazuri de coruptie, infractiuni la legi speciale sau criminalitate economica, precum si asistenta juridica acordata unor companii comerciale ce fac obiectul unor investigatii penale sau administrative de natura a atrage raspunderea penala ca persoane juridice, potrivit noului Cod penal.

Iulian Iosif 2 

Iulian Iosif, reputat avocat si practician in insolventa are o experienta de zece ani in cadrul Musat & Asociatii, perioada in care a reprezentat un portofoliu important de clienti cu privire la toate aspectele legale in etapa de pre-insolventa si prevenire-deschidere a procedurii de insolventa sau faliment, inclusiv lichidari judiciare si voluntare. A coordonat cu succes dosare complexe de executare silita si recuperare creante, dubla sa calificare acordandu-i posibilitatea sa actioneze si in calitate de administrator judiciar si lichidator pentru companii din sectoare variate de activitate, aflate in procedura de insolventa. De asemenea, Iulian acorda asistenta juridica privind restructurarea intreprinderilor, dreptul muncii si in legatura cu aspecte generale legate de activitatea societatilor.

Razvan Graure 2

Razvan Graure este unul din cei mai reputati consultanti fiscali, cu o experienta de 12 ani in domeniul taxelor si fiscalitatii, fiind specializat intr-o gama larga de servicii precum structurarea tranzactiilor in vederea optimizarii fiscale, rambursari de TVA, identificarea potentialelor arii de risc fiscal si implementarea unor solutii de minimizare a riscurilor, acoperind un spectru larg de industrii precum FMCG, retail, automotive si energie. Razvan este membru ACCA si Consultant Fiscal Autorizat, iar de la 1 ianuarie 2014, coordoneaza practica de „Taxation” din cadrul Musat & Asociatii – departamentul „Major Clients”.