Mușat & Asociații premiată la Romanian Legal Awards Gala 2022

Mușat & Asociații a fost desemnată câștigătoarea premiilor pentru ariile de practică Fuziuni și Achiziții (M&A), Litigii și Farma, acordate în cadrul Galei Romanian Legal Awards din data de 23 iunie 2022.

În cadrul acestei gale organizate de publicația Legal Marketing, la care au participat cele mai reprezentative firme de avocatură din România, Mușat & Asociații a câștigat pentru al treilea an la rând trofeul pentru aria de practică M&A. Au fost recunoscute performanțele echipei noastre de M&A din anul 2021, în continuarea premiilor acordate pentru anii 2020 și 2019, an în care Mușat & Asociații a fost desemnată și Firma anului în avocatură.

Încă un an în care Mușat & Asociații face dovada măiestriei, abilității și experienței profesionale în practica de M&A. Suntem bucuroși să primim acest premiu ce reprezintă atât o recunoaștere a succesului nostru dar și o nouă confirmare a prestigiului pe care Mușat & Asociații și l-a câștigat de-a lungul timpului. Mulțumim clienților pentru că au avut încredere în noi și sperăm să le fim de ajutor în continuare cu același succes.a declarat Răzvan Stoicescu, Deputy Managing Partner în cadrul Mușat & Asociații. 

Echipa de Litigii a Mușat & Asociații a fost de asemenea premiată pentru realizările din anul 2021, an în care numărul și complexitatea litigiilor și arbitrajelor gestionate de Departamentul Litigii & Arbitraj al firmei au crescut considerabil, în contextul blocajelor economice și sociale generate de pandemie, al modificărilor legislative importante care au afectat mediul de afaceri și al măsurilor și sancțiunilor dispuse de autoritățile din diverse domenii.

Încrederea de care ne bucurăm în rândul clienților dar și cel al colegilor avocați, ne provoacă an de an să ne depășim limitele și să ne reconfirmăm statutul de lider în arii de practică importante pe piața serviciilor juridice. Facem acest lucru de mai bine de 30 de ani și vom continua să ținem ștacheta sus pentru întreaga piață a avocaturii de business. Mulțumim în primul rând echipelor noastre pentru efortul depus, clienților noștri pentru încrederea acordată și nu în ultimul rând, confraților noștri care ne-au onorat în cadrul Galei Romanian Legal Awards, a declarat Iulian Popescu, Deputy Managing Partner în cadrul Mușat & Asociații.

Mușat & Asociații, a fost premiată pentru aria de practică Farma, în considerarea activității  desfășurate pentru producătorii internaționali de produse farmaceutice, medicamente, dispozitive medicale, cosmetice și suplimente alimentare, precum și pentru industria servicilor medicale. Echipa Mușat & Asociații care asistă clienții în aceste domenii este formată din avocaţi specializaţi în aspecte de reglementare, în dreptul concurenţei, în proprietate intelectuală, în drept societar, în fuziuni & achiziţii, în dreptul muncii, din litiganţi reputaţi, precum şi din consultanţi fiscali şi practicieni în insolvenţă.

Ne onorează această această recunoaștere, fiind al doilea an la rând când Mușat & Asociații este premiată în cadrul Romanian Legal Awards pentru activitatea desfășurată în domeniile farmaceutic, medical și al sănătății. Dedicăm acest premiu clienților care au ales să lucreze cu noi, mulți dintre aceștia de peste 20 de ani, precum și întregii echipe care a contribuit la asistarea cu succes a clienților în numeroase proiecte complexe și inovative și în litigii de referință din aceste domenii specializate.a declarat Dan Minoiu, Partner în cadrul Mușat & Asociații.