„Musat & Asociatii Mentor”, un program ce se adreseaza generatiei de maine

Musat si Asociatii, promotor al avocaturii de business in Romania, a lansat astazi „Musat & Asociatii Mentor”, un program ce isi propune sa raspunda nevoilor educationale ale societatii de maine. Dezvoltat impreuna cu Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti, prin intermediul Asociatiei Studentilor in Drept, programul educational ofera studentilor posibilitatea de a se integra in echipe de avocati cu experienta si renume, intr-o cultura organizationala care incurajeaza dezvoltarea aptitudinilor si atingerea potentialului maxim de performanta, avand in spate sustinerea si forta unui brand romanesc redutabil.

„Musat & Asociatii Mentor” este un proiect destinat celor mai buni studenti la Drept, din anii III si IV de studiu, menit sa le asigure acestora un inceput profesional de calitate si posibilitatea de a intelege cum functioneaza una dintre cele mai prestigioase case de avocatura din Romania. Prin acest program, Musat & Asociatii ofera 10 stagii de practica platite, care se desfasoara pe o perioada de patru saptamani, incepand cu 04-29 iulie 2016 si continuand cu 01-31 august 2016.

„In cei peste 25 de ani de activitate, am modelat piata serviciilor juridice si am ridicat continuu standardele avocaturii de business. Musat & Asociatii a format sute de avocati, multi dintre ei recunoscuti pe plan local si international pentru expertiza si profesionalismul lor. Excelenta si profesionalismul sunt valori datorita carora Musat & Asociatii a devenit una dintre cele mai respectate case de avocatura din Romania. Credem ca este si raspunderea noastra sa formam generatia de maine si sa o sprijinim, pentru ca doar in acest mod putem contribui la o profesionalizare a pietei de profil”, a declarat Mona Musat, Managing Partner Musat & Asociatii.

Pe parcursul internshipului, tinerii studenti vor primi sprijin de la avocati cu experienta, vor fi incurajati sa-si dezvolte spiritul analitic, gandirea critica orientata spre rezultate de business si vor beneficia de training la fel ca si ceilalti avocati ai firmei.

Modalitatea de aplicare la programul „Musat & Asociatii Mentor” se realizeaza prin intermediul Asociatiei Studentilor in Drept, tinerii interesati fiind invitati sa isi trimita CV-ul si scrisoarea de intentie la adresa de email office@asd-ub.ro.

Musat & Asociatii este casa de avocatura din Romania recunoscuta anual, la nivel national si international, pentru rezultatele sale excelente. Intotdeauna cu un pas inainte in practica avocaturii de business, specialistii Musat & Asociatii au anticipat de fiecare data nevoile in continua transformare ale clientilor, propunand unghiuri de abordare diferite si lansand noi arii de practica.