Musat & Asociatii, lider in 6 arii de practica la Legal 500 EMEA 2014

Musat & Asociatii este recunoscuta ca firma de avocatura numarul 1 in Romania, in sase dintre cele sapte arii de practica ale directorului juridic international Legal 500.

Statutul de top tier firm este reconfirmat pentru practicile de Drept bancar, Finantari & Piete de capital, Fuziuni & Achizitii, Energie & Resurse naturale, PPP & Achizitii Publice si IT, Telecomunicatii & Media. In editia din acest an, firma de avocatura urca pe locul 1 in clasament in Litigii & Arbitraje, fiind recunoscuta si ca leading firm in Drept Imobiliar pentru rezultatele si proiectele derulate in ultimul an.

Mai mult, 7 parteneri ai firmei (respectiv Gheorghe Musat (foto), Mona Musat, Gheorghe Buta, Miruna Suciu, Octavian Popescu, Cleopatra Leahu si Iulian Popescu) sunt inclusi in categoria leading individuals sau recomandati ca avocati de referinta pentru domeniul juridic in care activeaza.

Legal 500 EMEA publica anual clasamente ale firmelor de avocatura din peste 100 de tari, luand in considerare portofoliul de clienti, complexitatea proiectelor derulate si a problemelor juridice intalnite, dezvoltarea de solutii inovatoare sau crearea de standarde si modele de business de urmat pe piata avocaturii.