Musat & Asociatii domina de 7 ani clasamentele IFLR 1000

Musat & Asociatii domina de 7 ani clasamentele intocmite de ghidul juridic international IFLR (International Financial Law Review), statutul de lider pe piata avocaturii fiind reconfirmat de IFLR 1000, editia 2015, lansata miercuri, la Londra, in cadrul unei ceremonii aniversare ce a marcat implinirea a 25 de ani de la publicarea primei analize de profil.

Musat & Asociatii este clasata de catre specialistii britanici pe primul loc in Romania, in toate ariile de practica analizate – Fuziuni si Achizitii, Drept Bancar, Finantari de proiecte si Piata de Capital. De asemenea, partenerii firmei – Gheorghe Musat, Mona Musat, Miruna Suciu si Monia Dobrescu– sunt inclusi in categoria “Leading Individuals”, distinctie obtinuta atat datorita proiectelor de amploare coordonate, cat si a recomandarilor venite din partea clientilor firmei.

De 25 de ani, IFLR reprezinta un punct de reper privind evaluarea performantelor avocaturii de business din peste 120 de jurisdictii. Suntem onorati sa primim din nou cea mai inalta distinctie din partea acestui ghid juridic recunoscut la nivel international care reflecta cu acuratete realitatile mediului avocatial de business din Romania. La fel ca IFLR, si Musat & Asociatii va aniversa anul viitor 25 de ani de activitate, iar clasamentul publicat ieri valideaza inca o data excelenta serviciilor juridice acordate de noi si aprecierea clientilor cu care colaboram”, a declarat Mona Musat (foto articol), Managing Partner Musat & Asociatii.

International Financial Law Review 1000 (IFLR), ghidul juridic international specializat in analiza performantei caselor de avocatura in domeniul financiar – bancar, fuziuni & achizitii si piete de capital, alcatuieste clasamente in peste 120 de jurisdictii la nivel international, printre care si Romania, pe baza proiectelor in care firmele de avocatura au fost implicate in ultimele 12 luni, dar si pe baza aprecierilor primite de la clienti si a interviurilor organizate cu competitorii de pe piata avocatiala. Criteriile de selectie care au stat la baza realizarii studiului sunt: calitatea serviciului avocatial, inovatia dovedita in abordarea proiectelor juridice, complexitatea proiectelor si a consultantei juridice oferite, dar si expertiza avocatilor implicati.

IFLR 1000 este editat de Euromoney Legal Media Group, unul dintre cele mai prestigioase grupuri editoriale internationale, specializat in ghiduri juridice pe diverse arii de practica avocatiala.