Mușat & Asociații a fost desemnată „Firma de avocatură a anului în Europa de Est”

Mușat & Asociații a câștigat premiul „Firma de avocatură a anului în Europa de Est”  în cadrul LMG Life Sciences Awards EMEA 2022, care a avut loc pe 12 mai la Londra. Felicităm întreaga echipă Mușat & Asociații pentru câștigarea acestui premiu și totodată le mulțumim mult clienților noștri.

Suntem, de asemenea, foarte mândri că am fost nominalizați pentru European Patent Strategy Firm of the Year și European Product Liability Firm of the Year, alături de câștigătorii Greenberg Traurig, LLP și S. Horowitz & Co, și că patru dintre avocații noștri au fost nominalizați la categoria „Avocatul Anului” la nivel european în cadrul premiilor de la ediția inaugurală a LMG Life Sciences: Dan Minoiu pentru Product Liability Lawyer of the Year (2022), Paul Buta pentru Competition/Antitrust Lawyer of the Year (2021), Mateea Codreanu (Predescu) (2021 și 2020) pentru Regulatory Rising Star Lawyer of the Year și Manuela Lupeanu pentru Non-IP Litigation Rising Star Lawyer of the Year.

Îi felicităm, de asemenea, pe ceilalți câștigători desemnați de LMG Life Sciences pentru anul 2022, printre care Baker McKenzie, Hogan Lovells, Arthur Cox, Bird & Bird, Latham & Watkins, Slaughter and May, Cravath Swaine & Moore, Sidley Austin, Allen & Overy, Dorda, Reed Smith, Powell Gilbert și King & Spalding, pentru eforturile depuse și implicarea arătată.

Acest premiu recunoaște activitatea complexă și inovatoare demonstrată în sectorul farmaceutic în diverse domenii de practică și reflectă vasta noastră experiență în asistarea cu privire la cele mai sofisticate și sensibile aspecte juridice și de afaceri din România și Europa de Est.

LMG Life Sciences este unul dintre cele mai prestigioase ghiduri pentru cele mai importante firme de avocatură și avocați, care premiază firmele de avocatură și avocații ce se află în spatele celor mai inovatoare și provocatoare proiecte juridice din EMEA, SUA și Canada, împreună cu companiile sale surori International Financial Law Review, Benchmark Litigation, Managing IP, Expert Guides și ITR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here