“Munca la distanță, IP și IT. Munca în IT: one night stand sau relație de lungă durată” powered by EMEA Conferences

EMEA Conferences organizeaza in data de 24 iulie, intre orele 15:00 – 19:30, conferinta “Munca la distanță, IP și IT. Munca în IT: one night stand sau relație de lungă durată“.  Evenimentul se va desfasura la Hilton Garden Inn Old Town, Bucuresti.

Conform unui Raport de activitate al Inspectoratului Teritorial de Munca, anul trecut s-au dat amenzi in valoare de 878.000 lei pentru nerespectarea dispozitiilor privind munca suplimentara.

In cadrul conferintei se va discuta despre:

– cum trebuie calculate si retribuite orele suplimentare cu Andreea Suciu – Partner Suciu The Employment Law Firm

– titularul drepturilor de proprietate intelectuala atunci cand inovatiile / software-ul sunt create in cadrul orelor suplimentare, cu Ana-Maria Baciu – Partner Simion & Baciu

si se va raspunde la intrebari precum:

– Munca la distanta: Cum se implementeaza? Ce clauze trebuie inserate in contractul de munca in legatura cu programul de lucru in caz de teleworking? Care sunt noile modificari legislative care se pregatesc pe teleworking?

– Detasarea internationala pentru proiectele cu durata determinata: De ce trebuie ținut seama în cazul detașării transfrontaliere?

– Drepturile companiilor asupra creatiilor persoanelor fizice contractate ca angajati, PFA-uri sau SRL-uri (inclusiv la nivel de CEO)?

– Cum recrutez, rețin și motivez pe termen lung angajații? Tehnici out of the box.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here