Modificari ale Codului Muncii si aspecte practice de HR. Conferinta de neratat pentru specialistii in domeniu si nu numai

Lupu & Partners organizeaza conferinta “Modificari ale Codului Muncii si aspecte practice de HR”, ce va avea loc pe data de 28 octombrie 2015 la Hotel Novotel din Bucuresti. Evenimentul este sustinut, in calitate de partener media, de portalul juridic Legal Marketing.

In programul conferintei vor fi abordate o serie de subiecte referitoare la ultimele informatii si modificari legislative importante ale Codului Muncii.

Conferinta vine cu o cazuistica bogata ce combina cadrul legal cu cazuri concrete din practica si prezinta spete solutionate de catre instantele din Romania, studii de caz si exemple de buna practica. In acelasi timp, conferinta isi propune sa imbunatateasca capacitatea specialistului de Resurse Umane in interpretarea corecta a normelor legale si sa-l ajute in gasirea celor mai favorabile solutii pentru flexibilizarea muncii, precum si in aplicarea corecta si fara riscuri a Codului Muncii si a legislatiei conexe.

Printre invitatii evenimentului se numara:

Prof. univ. dr. Alexandru Ticlea;

Inspector Sef adj. jr. Balabuti Marilena Nicoleta;

Av. Serban Paslaru, Partner TUCA ZBARCEA & ASOCIATII;

Av. Razvan VASILIU, Managing Partner VASILIU & MICLEA;

Av. dr. Veronica VOINESCU, Managing Partener VOINESCU & ASOCIATII;

Av. Teodora Stoian, Partner ES Legal;

Av. Marius Eftimie, Partner ES Legal;

Prof. Univ. Dr. Av. Magda Volonciu , Partener Magda Volonciu si Asociatii.

Conferinta va fi moderata de Prof. Univ. Dr. Av. Magda Volonciu.

Costul de participare la conferinta este de 450 de lei. Inscrierile pana la data de 15 octombrie beneficiaza de reducere, costul de participare fiind de 350 de lei.

Participarea a doua persoane din cadrul aceleiasi companii beneficiaza de o reducere de 10%, in timp ce participarea a mai mult de doua persoane din cadrul aceleiasi companii beneficiaza de o reducere de 20%.

Costul de participare include accesul pe intreaga zi la conferinta, la pauzele de cafea si la pranz.

Pentru mai multe detalii si/sau inscriere, organizatorii pot fi contactati telefonic la numerele 021 367 00 70 si 0766 056 807 sau prin email, la adresa evenimente@lupupartners.ro.