Conferinta Lupu & Partners: Codul Muncii, sub lupa specialistilor din domeniu

Firma de consultanta Lupu & Partners anunta organizarea conferintei “Modificari ale Codului Muncii si aspecte practice de HR”, ce va avea loc pe data de 28 octombrie 2015 la Hotel Novotel. Evenimentul este sustinut, in calitate de partener media, de portalul juridic Legal Marketing.

In programul conferintei vor fi abordate o serie de subiecte referitoare la ultimele informatii si modificari legislative importante ale Codului Muncii.

Conferinta, cu o cazuistica bogata, va combina cadrul legal cu cazuri concrete din practica si, totodata, va prezenta spete solutionate de catre instantele din Romania, studii de caz si exemple de buna practica. In acelasi timp, conferinta isi propune sa imbunatateasca capacitatea specialistului de Resurse Umane in interpretarea corecta a normelor legale, de a-l ajuta in gasirea celor mai favorabile solutii pentru flexibilizarea muncii, precum si in aplicarea corecta si fara riscuri a Codului Muncii si a legislatiei conexe.

Printre invitatii evenimentului se numara:

– Prof. univ. dr. Alexandru Ticlea;

– Inspector Sef adj. jr. Balabuti Marilena Nicoleta;

– Av. Serban Paslaru, Partner Tuca Zbarcea & Asociatii;

– Av. Razvan Vasiliu, Managing Partner Vasiliu Miclea;

– Av. dr. Veronica Voinescu, Managing Partener Voinescu & Asociatii;

– Av. Teodora Stoian, Partner ES Legal;

– Av. Marius Eftimie, Partner ES Legal.

Conferinta va fi moderata de av. dr. Andrei Savescu.

Costul de participare la conferinta este de 450 de lei. Inscrierile pana la data de 15 octombrie beneficiaza de reducere, costul de participare in acest caz fiind de 350 de lei.

Participarea a doua persoane din cadrul aceleiasi companii beneficiaza de o reducere de 10%, in timp ce participarea a mai mult de doua persoane din cadrul aceleiasi companii beneficiaza de o reducere de 20%.

Costul de participare include accesul pe intreaga zi la conferinta, la pauzele de cafea si la pranz.

Inscrieri la eveniment se pot face fie telefonic, la numerele 021 367 00 70 sau 0766 056 807, fie prin email, la adresa evenimente@lupupartners.ro.

Mai multe detalii privind temele abordate, precum si programul complet al conferintei, sunt disponibile AICI.