Mitu si Asociatii SPARL recruteaza avocat definitiv cu minimum 5 ani de experienta in materie comerciala

Mitu si Asociatii SPARL recruteaza avocat definitiv cu minimum 5 ani de experienta in materie comerciala.

Cerinte:

– experienta in domeniul consultantei in materie comerciala;

– cunostiinte solide si know how in domeniul dreptului comercial;

– abilitati excelente de comunicare si exprimare in limba romana;

– utilizarea limbii engleze juridice la nivel avansat;

– capacitatea de organizare a timpului, atentie la detalii si rigurozitate;

– cunostinte de operare PC.

Descriere:

„Casa de Avocatura Mitu si Asociatii inglobeaza experienta si cunostintele dobandite in cei peste  15 ani de existenta, reusind sa ofere servicii juridice la cel mai inalt nivel, pe consultanta sau in litigii. Respectam clientii, pretuim o relatie stransa cu acestia si actionam pentru a le depasi asteptarile.

Echipa de consultanta colaboreaza atat cu persoane juridice romane cu capital privat cat si cu persoane juridice straine cu capital privat sau mixt. Realizam diverse activitati de drept comercial materializate in consultanta in vederea redactarii, revizuirii si negocierii contractelor si coordonarea proceselor de infiintare a societatilor, sucursalelor si filialelor, transferul actiunilor, fuziuni si achizitii, implementarea diverselor modificari aduse structurii corporative a societatii precum si dizolvari si lichidari.

Oferim un mediu de munca excelent, unde se incurajeaza initiativa, munca in echipa si comunicarea eficienta. Apreciem echipa noastra extraordinara de avocati, munca lor, determinarea lor pentru rezolvarea fiecarei situatii si pentru fiecare serviciu furnizat cu promptitudine si pricepere.”

Candidatii interesati sunt invitati sa trimita CV-ul si o scrisoare de intentie la adresa de e-mail:office@mitulawyers.eu cu precizarea postului pentru care aplica.