Mitel & Asociatii face noi promovari si isi continua planul de dezvoltare

Cinci avocati au avansat in ierarhia Mitel & Asociatii, ca urmare a procesului de evaluare anuala a performantelor profesionale si a rezultatelor meritorii obtinute de acestia.

Serban Suchea, avocat cu o experienta de peste 9 ani in cadrul companiei, a fost promovat in functia de Counsel. El activeaza in domeniile Corporate & Commercial, Mergers & Acquisitions, Labor & Employment.

Ioana Negrea, membra a echipei Real Estate & Construction, si Alina Ostroveanu, specializata in Litigation, Arbitration & Insolvency, au urcat pe pozitia de Managing Associate.

Eva Peter si Cristina Dan au fost promovate la statut de Senior Associate, ambele detinand o experienta profesionala de 7 ani.

Sorin Mitel, Managing Partner al Mitel & Asociatii, a declarat: ”Toti sunt avocati foarte experimentati, persoane de incredere, dedicate profesiei si firmei noastre. Apartenenta la valorile firmei, devotamentul, responsabilitatea si maturitatea dovedite de-a lungul timpului au fost definitorii in luarea deciziei de promovare. Sunt avocati cu viziune, de care firma are nevoie pentru asigurarea cresterii pe care ne-am propus-o pentru 2015 si anii urmatori”.

Mitel & Asociatii detine in prezent 26 de avocati, dintre care trei parteneri: Madalina Paisa, Magda Dima si Sorin Mitel.