Miruna Suciu, Managing Partner Suciu Popa, unul dintre speakerii din cadrul evenimentului Inspiring Voices: împuternicirea femeilor lideri și antreprenori, Ediția a II-a

În data de 10 mai, Business Review’s Empowering Women Leaders & Entrepreneurs, Ediția a II-a, împărtășește publicului prezent opinii valoroase prin femei profesioniste extraordinare: S.E. Ramona CHIRIAC, Șefa Reprezentanței Comisiei Europene în România, Miruna Suciu, Managing Partner Suciu Popa, Livia Stan E.ON, Estera Anghelescu, M.B.A., Kaufland și Nicoleta Munteanu, CONAF.

Comunitatea de afaceri are o miză și o responsabilitate pentru egalitatea de gen și abilitarea femeilor la locul de muncă, pe piață și în comunitate. Empowering women este esențială pentru sănătatea și dezvoltarea socială a comunităților, familiilor și țărilor. Atunci când femeile trăiesc o viață sigură și productivă, își pot atinge întregul potențial, contribuind cu abilitățile lor la forța de muncă și alimentând economiile durabile.

În întreaga lume, femeile sunt motorii cheie ai creșterii inovației. Sectorul privat joacă un rol crucial în crearea unui mediu în care femeile pot participa mai semnificativ la economie.

Evenimentul evidențiază poveștile de succes inspirate ale femeilor lideri și antreprenori remarcabile care preiau conducerea în companiile lor și evidențiază importanța conducerii femeilor și a procesului decizional în societate, angajându-se în eliminarea în continuare a problemelor inegalității de gen întâlnite de femei în domeniul muncii.

În cadrul evenimentului se vor dezbate subiectele susținute de o listă relevantă de vorbitori invitați care prezintă cazuri de povești și idei pentru a depăși majoritatea barierelor pe care le întâmpină de obicei femeile în drumul spre a deveni lideri. De asemenea, se vor analiza în profunzime mediul de afaceri din România în ceea ce privește egalitatea de gen, succesul obținut și provocările, pentru a face din acesta un loc mai bun pentru ca femeile să crească, să se dezvolte și să creeze noi oportunități pentru ca acestea să devină adevărați lideri.

Inspiring Voices, cea mai recentă adăugare la calendarul de evenimente al Business Review, este un eveniment și o conferință exclusivă care va analiza îndeaproape cazul de afaceri al diversity inclusion și de ce companiile care susțin această cauză și conduc progresul real sunt mult mai potrivite pentru a reuși. pe termen lung.

Evenimentul și conferința se concentrează pe probleme precum egalitatea de gen și abilitarea femeilor și vor evidenția poveștile de succes inspirate ale femeilor puternice care preiau conducerea în industriile dominate în mod tradițional de bărbați. Profesioniști și experți de frunte din diverse sectoare industriale vor ocupa centrul atenției pentru a discuta și pentru a argumenta diversitatea și includerea în conducerea corporativă, arătând cum și de ce cele mai diverse companii au mai multe șanse să își depășească concurenții mai puțin diverși.


Sursa: Suciu Popa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here