Miruna Suciu, Managing Partner Suciu Popa, speaker în cadrul evenimentului Energyear Eastern Europe 2024

Miruna Suciu, Managing Partener Suciu Popa, va participa la conferința Energyear Eastern Europe 2024, pe 6 iunie 2024, la JW Marriott Bucharest. Va susține o prezentare în cadrul sesiunii de la 11:40, unde va discuta despre finanțarea, problemele și provocările tranzacționale cu care se confruntă proiectele fotovoltaice (PV).

Conferința Energyear Eastern Europe 2024 este un eveniment de prim rang pentru sectorul energiei regenerabile din Europa de Est. Reunește experți, lideri din industrie și politicieni pentru a discuta cele mai recente tendințe și provocări din regiune.

Participarea Mirunei Suciu, la conferința Energyear Eastern Europe 2024 este o oportunitate valoroasă pentru participanți de a afla despre cele mai recente tendințe în finanțarea proiectelor fotovoltaice.

Despre conferința Energyear Eastern Europe 2024

Conferința Energyear Eastern Europe 2024 este un eveniment de două zile care va avea loc pe 6 iunie 2024, la JW Marriott Bucharest. Conferința va cuprinde o varietate de prezentări, discuții de panel și oportunități de networking.

Pentru a afla mai multe despre conferința Energyear Eastern Europe 2024, vizitați:

energyear.com/en/eastern-europe/