Mirela Metea promovata in pozitia de partener in cadrul Maravela & Asociatii

Incepand cu 1 iunie, Mirela Metea (foto) a devenit Partener al Maravela & Asociatii, aceasta fiind a doua promovare efectuata in cadrul firmei din randurile avocatilor seniori ai departamentului de solutionare a disputelor.

Pe langa volumul crescut de clienti si mandate incredintate in acest domeniu, ce impune o echipa pe masura in vederea unei gestionari optime, aceasta promovare este o consecinta directa a performantelor profesionale ale Mirelei, care devine totodata si coordonator al practicii de insolventa.

Formata de catre Gelu Maravela si mult regretatul Marius Patrascanu, si propusa pentru promovarea in calitate de partener inca de la sfarsitul anului trecut, Mirela a imbratisat valorile firmei si a dovedit de-a lungul timpului, pe langa solidul rationament juridic, calitati deosebite precum inovatie, dedicare, dorinta de perfectionare, precum si aptitudini consistente de management al echipei si al dosarelor, gestionand cu eficienta portofolii corporate de sute de dosare litigioase si de insolventa, pentru clienti locali si internationali de renume.

De altfel, Mirela este un profesionist versatil, pe langa numeroasele dosare de litigii si insolventa fiind implicata cu succes si in proiecte din domeniile banking & finance, corporate si real estate & construction.

Clientii reprezentati de Mirela, din sectoare precum servicii financiare, industria auto, comert, farma, constructii, energie regenerabila etc., i-au recunoscut acesteia in repetate randuri calitatea ireprosabila a serviciilor, eficienta si pasiunea.

„Suntem mandri si bucurosi de fiecare data cand adaugam un nou membru echipei manageriale, astfel de promovari reprezentand o dovada atat a succesului nostru de formatori ai unor avocati de succes, cat si a traiectoriei ascendente pe care firma s-a lansat inca de la bun inceput. Si continuam, in ritm sustinut, asa cum am si ne-am promis.” , a declarat Gelu Maravela, Avocat Asociat Coordonator al Maravela & Asociatii.

„Mirela este nu numai un avocat talentat si extrem de dinamic, cat si o persoana minunata. Prin urmare, suntem de doua ori castigati si speram sa strangem pe langa noi cat mai multi colegi de acelasi calibru profesional si uman. Avem in prezent o echipa extraordinara la toate nivelurile, cu care suntem hotarati sa mutam muntii. Mirela a avut si va avea in continuare o contributie semnificativa la realizarea acestui obiectiv.” , a spus Ioan Roman, Avocat Asociat si coordonator al departamentului de solutionare a disputelor din cadrul Maravela & Asociatii.

 

Dispunand de un portofoliu de clienti de renume, printre care corporatii multinationale, importante companii romanesti, investitori privati, autoritati publice si companii de Stat, Maravela & Asociatii se adreseaza tuturor sectoarelor de afaceri, oferind servicii complete si de cea mai inalta calitate in domeniile avocaturii, consultantei fiscale si insolventei. Firma este anual multi-premiata international si inclusa in directoarele internationale de specialitate iar coordonatorii ei sunt recomandati in clasamentele de profil. In plus, Maravela & Asociatii este membru si reprezentant pentru jurisdictia romana a doua retele internationale de avocatura de business.

Mai multe detalii despre parteneri, ariile de practica acoperite si serviciile oferite veti gasi pe pagina oficiala a Maravela & Asociatii, http://www.maravela.ro sau contactandu-ne direct la adresa office@maravela.ro.