Mircea Dutu, Doctor Honoris Causa al Universitatii Petru Maior din Targu-Mures

Profesorul Mircea Dutu (foto, centru), directorul Institutului de Cercetari Juridice “Acad. Andrei Radulescu” al Academiei Romane, a primit tilul de Doctor Honoris Causa din partea Universitatii “Petru Maior” din Targu-Mures.

Titlul a fost decernat intr-o sedinta festiva a Senatului Universitatii “Petru Maior” din 8 iunie. Cu aceeasi ocazie, Mircea Dutu a mai primit si Diploma si Medalia Universitatii “Petru Maior”, precum si Diploma de excelenta si Medalia “Tudor Draganu”, acordate de Fundatia “Pro Iure”.

La eveniment au fost prezenti importanti reprezentanti ai mediului academic si juridic:  acad. Constantin Balaceanu-Stolnici, prof. univ. dr. Ion Dogaru, membru corespondent al Academiei Romane, din partea Sectiei de Stiinte Economice, Juridice si Administrative al inaltului for academic, prof. univ. dr. Alexandru Ticlea, rectorul Universitatii Ecologice din Bucuresti, prof. univ. dr. Sevastian Cercel, decanul Facultatii de Drept a Universitatii din Craiova.

Mircea Dutu este directorul Institutului de Cercetari Juridice “Acad. Andrei Radulescu” al Academiei Romane si presedinte al Universitatii Ecologice din Bucuresti.