Ministerul Economiei a decis incetarea contractului cu Pedersen & Partners si subcontractorii sai

Firma de executive research Pedersen & Partners si subcontractorii sai,Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) si Roland Berger Strategy Consultants, au decis impreuna cu Ministerul Economiei incetarea de comun acord a contractului de consultanta avand ca obiect recrutarea de management profesionist la companiile de stat.

Decizia de incetare a contractului, valabila de la 31 mai 2012, a avut la baza hotararea Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri de a derula procesul printr-o alta modalitate decat cea prevazuta la semnarea contractului de consultanta si implicit in obiectul acestuia.

“Contractul s-a incheiat in conditii amiabile, ambele parti apreciind sprijinul reciproc acordat pentru derularea contractului pana la acest punct”, se precizeaza intr-un comunicat de presa.

Totodata, Pedersen & Partners si subcontractorii sai isi exprima speranta ca initiativele ce vor urma cu privire la recrutarea de personal de conducere pentru companiile de stat vor fi finalizate cu succes, indiferent de format, de catre Minister si alte parti implicate pe viitor.

Contractul intre Pedersen & Partners si Ministerul Economiei a fost incheiat in octombrie 2011.