Mihai Voicu, partener ONV LAW, redevine vicepreședinte Legal Netlink Alliance – Europa

Mihai Voicu, partener ONV Law, a fost reales în funcția de vicepreședinte al LNA, pentru al doilea mandat, în cadrul conferinței Legal Netlink Alliance (LNA) organizată la Londra, în perioada 18-21 mai, se arată într-un comunicat remis Legal Marketing.

Legal Netlink Alliance (LNA), o rețea juridică globală ce numără peste 100 de societăți de avocatură, a organizat la Londra prima conferință globală, în perioada 18-21 mai a acestui an, reunind 180 de membri și invitați din 29 de țări din America de Nord și de Sud, Australia, Orientul Mijlociu, Asia și Europa.

Cu această ocazie, Mihai Voicu, partenerul coordonator al practicii de Dreptul Afacerilor, a fost reales în funcția de Vicepreședinte al LNA, pentru al doilea mandat.

Reuniunea la nivel global de la Londra a fost un eveniment minunat ce reprezintă un punct important în evoluția LNA. Demonstrează angajamentul și dedicarea membrilor noștri față de dezvoltarea organizației și față de provocările aduse de noul mediu de afaceri și geopolitic în care acționăm împreună cu clienții noștri. Acțiunile noastre în calitate de avocați și parteneri se bazează pe valorile noastre comune: încredere, prietenie și împărtășire”, a declarat Mihai Voicu.

Legal Netlink Alliance reunește societăți de avocatură independente, selectate cu atenție, ce oferă un nivel ridicat de calitate al serviciilor. Societățile de avocatură membre ale rețelei oferă clienților acces la o reprezentare juridică de calitate practic oriunde în lume.

Despre ONV LAW

ONV LAW este membră a LNA din 2009 și este singura societate de avocatură din România membră a rețelei juridice.

ONV LAW este o prezență constantă și activă în domeniul juridic din ultimii 15 ani. Fondată în anul 2000, societatea de avocatură s-a extins în mod constant, și acordă consultanță juridică de afaceri și reprezintă în instanță mai mult de 300 de clienți din România și internaționali, într-o gamă largă de domenii juridice, precum achiziții publice și concesiuni, dreptul aviației și infrastructură aeroportuară, dreptul societar, dreptul muncii, dreptul concurenței, dreptul mediului precum și dreptul digital.