Mihai Mares, singurul avocat din Romania recomandat de asociatia Global Law Experts ca expert in dreptul penal al afacerilor

Mihai Mares (foto), managing partner al casei de avocatura Mares / Danilescu / Mares, este singurul avocat roman recomandat de Global Law Experts ca specialist in gestionarea cazurilor de drept penal al afacerilor. Astfel, el va deveni principala si singura recomandare a asociatiei pentru gestionarea cazurilor de criminalitate economica din Romania.

In tot acest timp, cat va detine titlul respectiv exclusiv, Mihai Mares va beneficia de recunoasterea unanima a membrilor asociatiei si va fi recomandat ca un expert in aria sa de expertiza. Profilul sau pe website-ul grupului Global Law Experts poate fi accesat AICI.

„Aceasta nominalizare este o recunoastere importanta a expertizei pe care am construit-o in cadrul echipei de avocati Mares / Danilescu / Mares. Avem planuri ambitioase legate de aceasta arie de practica aflata in crestere pe piata locala de avocatura de business, iar includerea in Global Law Experts ne confirma experienta si profesionalismul sustinut in zeci de dosare si cauze in care am aparat interesele clientilor nostri”, a declarat Mihai Mares, managing partner al casei de avocatura Mares / Danilescu / Mares.

Global Law Experts este una dintre cele mai cunoscute referinte in domeniul criminalitatii economice la nivel mondial, avand ca membri peste 2000 de avocati din toate tarile, fiecare reprezentand exclusiv o anumita jurisdictie. Titlul de membru al grupului se ofera doar prin invitatie avocatilor selectati sau recomandati de membrii deja existenti.

Mihai Mares detine o vasta experienta in litigii si arbitraje comerciale, dosare penal – economice si tranzactii corporatiste. Practica sa se concentreaza in cea mai mare parte pe reprezentarea directorilor executivi, antreprenorilor, marilor grupuri industriale, institutiilor financiare si marilor companii internationale si locale intr-o gama larga de domenii care implica contabilitatea, fraudele financiare si fiscale, luarea de mita sau incalcari ale normelor de concurenta si de mediu.

Mares / Danilescu / Mares este una dintre cele mai dinamice societati de avocatura de business din Romania, infiintata de avocati care si-au dobandit expertiza solida in societati locale si internationale. Avocatii parteneri au asistat cu precadere corporatii internationale si antreprenori locali de anvergura in proiecte de fuziuni si achizitii, drept bancar si financiar, arbitraje si litigii internationale, concurenta si proprietate intelectuala, insolventa, dreptul muncii si drept fiscal.

Asociatii fondatori ai Mares / Danilescu / Mares sunt implicati in mod substantial in activitatea profesionala curenta a societatii, oferind clientilor asistenta juridica si consultanta in domenii precum asigurari, industria auto, banking, piete de capital, energie, FMCG, infrastructura, mediu, media, real estate si telecom.