Mihai Mareș, Managing Partner Mareș & Mareș,autorul capitolului dedicat României în cadrul European Investigations Guide

drept penal Mares&Mares

Mihai Mareș, Managing Partner Mareș & Mareș, a fost invitat de Hogan Lovells să fie autorul capitolului dedicat României în cadrul European Investigations Guide.

Mihai Mareș este unul dintre cei mai renumiți și mai experimentați avocați de drept penal din România. Are la activ cele mai multe și mai notabile cazuri care implică infracțiuni de corupție și economice la nivel național și transfrontalier și a reprezentat atât marile grupuri industriale și companii active în sectorul financiar bancar și persoane fizice în fața DIICOT, DNA și a tuturor instanțelor de judecată din România. Mihai a reușit să construiască strategii de apărare remarcabile și a pledat în numeroase dosare intens mediatizate din domeniul financiar-bancar, industrie, real estate, comerț etc.

Doctor în drept penal, autor zeci de articole din sfera dreptului penal și speaker la numeroase conferințe de profil, Mihai Mareș a obținut succese notabile în dosare ce implică nu numai infracțiuni legate de corupție, spălare de bani, fraudă fiscală, delapidare luare de mită, dar și extrădări sau alte forme de conduită corporativă necorespunzătoare.

Materialul poate fi citit aici: https://lnkd.in/etSV3dq!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here