Mihaela Ion, Partener, Popovici Nițu Stoica și Asociații participă la conferința PRIA Competition Iași, 9 iulie 2019

PRIAevents, împreună cu Consiliul Concurenței, organizează, la IAȘI, conferința PRIA Competition în 9 iulie 2019, eveniment care va reuni toate sectoarele economiei direct interesate din Iași – IT, industrie, sănătate și farmaceutice, financiar – bancar, asigurări, retail, energie, telecom, auto, mediu, juridic, agricultură, construcții și real estate, servicii și nu numai. Partener al acestei conferințe este societatea de avocatură Popovici Nițu Stoica și Asociații.

Mihaela ION – Partener, Popovici Nițu Stoica și Asociații  a acceptat invitația organizatorilor de a participa la această conferință și de a dezbate cele mai importante teme alături de lectori importanti din mediul de business și de Președintele Consiliului Concurenței, Bogdan Chirițoiu.

Mihaela Ion a devenit Avocat Asociat în cadrul Grupului de Practică de Concurență & Antitrust, având peste 13 ani de experiență alături de PNSA. Mihaela este licențiată în drept (Universitatea Lucian Blaga din Sibiu) și a absolvit trei mastere în Drept european și internațional de afaceri, concurență și reglementare (Freie Universität Berlin), în Cultura Concurenței (Academia de Studii Economice Bucureşti) și în Relații internaționale și integrarea europeană (Institutul Diplomatic Român). De asemenea, Mihaela este doctorand în Dreptul comerțului internațional la Academia de Studii Economice Bucureşti, Institutul de Studii Doctorale.

Mihaela are experiență semnificativă în concurență și antitrust (inclusiv în proceduri litigioase şi implementare a programelor de conformare cu regulile de concurenţă), proceduri de notificare a fuziunilor şi achiziţiilor, proiecte de ajutor de stat, concurență neloială şi dreptul consumatorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here